JUMPSUIT DAYS

janni-deler-jumpsuit-makewayDSC_8366
janni-deler-jumpsuit-makewayDSC_8357
janni-deler-jumpsuit-makewayDSC_8378
janni-deler-jumpsuit-makewayDSC_8369
janni-deler-jumpsuit-makewayDSC_8383

Make Way jumpsuit (in black here!)/ River Island bag/ Gianmarco Lorenzi shoes

Idag har jag på mig en annan jumpsuit (mjukisdress), men för någon kväll sen när vi var ute och åt såg jag ut såhär. Älskar den här jumpsuiten, man kan ha den när man ska gå ut eller när man bara är hemma med ett par sneakers. Gillar plagg man kan använda till olika tillfällen! Nu har vi precis käkat en sen lunch, åkte och köpte wraps och kollar på en ny serie. Ska försöka gå ut i solen en stund efter det här avsnittet, suger ut det sista innan vi åker hem haha! Hörs ikväll, ska se om jag fick några bra bilder från igårkväll. Puss! <3

//Today I wear a different jumpsuit (chill clothes), but a couple of nights ago when we went out for dinner I looked like this. Love this jumpsuit, you can wear it when you’re going out and also when you’re just chillin at home with sneakers. I like pieces that you can use for different occasions! We just had a late lunch, went and bought some wraps and watching a new tv serie. Will try to head out in the sun for a bit after this episode, get the last bit of sun before we go home haha! Talk to you tonight, will see if I got any good pics from last night. Hugs! <3

15 reaktioner på “JUMPSUIT DAYS”

 • Anita says:

  Hejsan.

  Jag experimenterar med min nikon kamera och fokuserar framförallt på att ta snygga outfitbilder. Tänkte fråga dig om du använder dig av blixt när du fotar i ljusa miljöer för att få mer “pop” på dig i bild? Kram :)

  • Janni says:

   Hej fina du! Nej, jag använder inte blixt om det inte är mörkt. Vet att det kan bli fint men jag gillar solnedgångs-ljuset i bilderna. :-) Kram!

 • Linnea says:

  Så snygg jumpsuit! Jag älskar denna typ av plagg :)

 • antonia says:

  wow i love the bag :) and the jumpsuit is pretty pretty nice as well..not so tight so perfect for chilling in it as well, just as you wrote :)

  and can you pls tell me which lipstick you use? i looove it <3

 • Sophie says:

  Vilken serie kollade du på? :-) kan du inte berätta vilka serier du kollar på, behöver lite tips :P

 • Emelie says:

  Hej Janni! För det första så älskar jag din blogg och klädstil, du är en hilma stor inspirationskälla!! Jag ska ta studenten nu i Juni, och undra om du har några tips på hemsidor med studentklänningar? Vore tacksam för svar! Kram :)

  • Janni says:

   Hej söta! Åh tack, blir så glad. <3 Hmm… Svårt! Nelly brukar alltid ha massor av klänningar, annars bubbleroom eller Asos? Stor kram och lycka till <3

 • Beautiful outfit!
  The clutch is really cool :)
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.de

 • Eryn says:

  I absolutely love this!

 • Amanda says:

  Hej :) Hur är jumpsuiten i storleken? Är själv mellan storlek S och M, så har alltid svårt att bestämma vilken av de två man ska beställa :)

 • Mille says:

  Where is your neckless from? :) love it

Leave a Reply

Your email address will not be published.