BEACH WORKOUT

janni-deler-beach-workoutDSC_8961
janni-deler-beach-workoutDSC_8982
janni-deler-beach-workoutDSC_9050
DSC_9011
janni-deler-beach-workoutDSC_9037
janni-deler-beach-workoutDSC_9025
janni-deler-beach-workoutDSC_9030

Today’s unusual gym, by the beach! Too many “peace-signs”, need to stop… Haha!

Drog med Jon ut på ett riktigt köttigt träningspass, han blev helt slut och jag med. ;-) Fotade alla övningar så ska få ihop passet i ett inlägg så ni kan prova! Det var så härlig känsla att stå och träna här precis vid stranden, vattnet är nog den häftigaste färgen jag sett just nu. Gick en promenad igår och var tvungen att stanna flera gånger och fota, inte så effektiv promenad med andra ord men fick några fina mobilbilder haha! Skönt slut i kroppen nu ikväll, imorgon ska vi fixa lite mer här borta och njuta. Åker ju tillbaka till Sthlm redan på torsdag, dagarna sprang förbi här borta! Movie-night som vanligt nu, nu snackar vi vardag här! Puss, ha en mysig kväll! <3

//Dragged Jon out for a killer workout, he was so tired afterwards and me too. ;-) Took pictures of all the exercises so I will do a post with it so you can try! It was such a great feeling to workout right by the beach, the water is the coolest color I’ve seen right now. Went for a walk yesterday and had to stop several times to take pics, not a super effective walk but I got some nice phone pics haha! Right now I feel nicely tired in my body, tomorrow we have a few more things to fix and then enjoy. We’re going back to Sthlm on thursday already, time flies over here! Movie-night as usual, this is our normal days! Hugs, have a cozy night! <3

24 reaktioner på “BEACH WORKOUT”

 • Emelie says:

  Hej!
  Du har så fruktansvärt bra och inspirerande bilder, du har säkert svarat på denna frågan många gånger men letade och hittade det inte.. Så vilken kamera använder du och har du redigerat dessa bilder, isåfall med vilket program? :)
  Massor av kramar, du äger!

 • Linnea says:

  Så härliga bilder. Jag kan tänka mig att det är skönt att träna intill vattnet :)

 • Kattis says:

  Blir så glad när jag läser dina inlägg! Blir ung på nytt och påminns om mig själv när jag var i din ålder. Nu är jag 40 år med man, barn, hus och jobb och älskar mitt liv! Tränar och shoppar massor fortfarande och får jättemycket inspiration från din blogg! Fortsätt med många bilder, så kul att titta på, du är otroligt vacker!

  Kramar från Kattis

 • Hanna says:

  Hey there!
  Just wanted to write you and say that your blog is super inspirational. I’m into fashion, fitness and a healthy lifestyle in general so I love seeing all your posts. Your morning workout looks fab- feeling so jealous as it’s freezing and cold here in Finland! Be sure to check out my blog aswell! Have a great day! xxx

 • ida says:

  hej!
  jag lyssnade precis på ett podd med dig där du berättade lite om dig själv och jag gillar dig mer och mer för varje bild du lägger upp eller för varje blogginlägg du gör.!! du är så otroligt vacker och du tar sjukt snygga bilder. jag älskar dig stil, så sjukt snygga kläder du har :) jag vill bara önska dig fortsatt bra vecka så skulle ja så gärna vilja träffa dig någon gång, du verkar så jordnära och snäll :)
  KRAM från småland

  (jag älskar också monaco, har varit där en hel de när jag var yngre, vi bodde alltid i nice, men monaco var höjdpunkten när man var på semester :) )

 • Hej Janni, kan du inte lägga upp lite gamla bilder på dig? Kanske på när du va tonåring eller din period i London osv? Kram

 • antonia says:

  yay how awesome of you that you took pics of all the exercises for us <3 you are such a sweatheart and always take so good care of your blog and updates and to answer all the comments. i cant even tell you how much i love your blog and how much i appreciate this. your are just the cutest! and i think you not just blog cuz its your job but also you think its fun. thank you for everything janni <3

  • Janni says:

   Oh thanks babe, of course I do! :-) I think it’s suuuuper fun and not just a job, but I guess you know that by now. ;-) Hugs!

 • Diman Dilir says:

  å va härligt!

 • Ni är så himla fina tillsammans!

 • ISA says:

  den vyn! åh, tänk att träna till det!

 • Karre says:

  Omg vad vackra bilder!! Som en saga! :)

 • Robyn says:

  Looks like you got a great workout in! Jealous of the beautiful weather :) Time to go workout myself! xx

  http://www.skinnybelle.com/

 • Det ser jätte härligt ut och jag ser fram emot dina övningsbilder!
  Mvh Anette

 • Julia says:

  Drömde en sjukt märklig dröm inatt. Dina egendesignade väskor var på rea, så jag stod och letade i rea-högen och hoppades jag skulle hitta den. Men den var slut och jag blev helt förstörd, haha. Direkt när jag vaknade var jag tvungen att kolla att den fanns kvar på hemsidan, vilket den gjorde. Den är så jäkla snygg, bra jobbat! Men jag är student ett par månader till så får fortsätta drömma om den. :P

 • maria says:

  Åhh vilka härliga bilder!! Monaco ser så himla fint ut!

 • Fredrik says:

  Sablans snygga kläder, (som Jon har på sig ;)) Vet du vart man kan få tag på dom? Speciellt tröjan under t-shirten! (Y)

 • julia says:

  Hej Janni!! Jag undrar bara vilken modell du har på dina Saucony skor? :D

  • Janni says:

   Hej söta! Vet tyvärr inte, kan inte kolla heller eftersom de är kvar i Monaco… :-( Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.