WHITE SET

janni-deler-all-whiteDSC_0400
janni-deler-all-whiteDSC_0424
janni-deler-all-whiteDSC_0429
janni-deler-all-whiteDSC_0436
janni-deler-all-whiteDSC_0408
janni-deler-all-whiteDSC_0439

Lindex glasses/ Nelly top and skirt (here! – adlink)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here! – adlink)

God morgon babes! Åh vad skönt det var att sova i några timmar, första gången på ett bra tag jag sov över 7 timmar tror jag haha! Så nu känner jag mig utvilad och redo för en ny dag, en aktivitet nu på förmiddagen men sen är det lugnt som sagt. :-) Här kommer en skön look jag hade på mig för någon dag sedan, superskönt vitt set med vita sneakers. Tröttnar inte på helvitt, tycker det känns fräscht. Måste ju dock oftast lägga till någon färg… ;-) Nu ska jag käka frulle och hoppas på att de andra tjejerna vaknar snart, jag är uppe först som vanligt. Puss, hörs snart!

//Good morning babes! Oh it was so nice to sleep for a few hours, first time in a while a slept over 7 hours I think haha! So now I feel rested and ready for a new day, we have one activity now in the morning and after that it’s a calm one as I said. :-) Here’s a look I had a few days ago, super comfy white set with white sneakers. Never get tired of the all white look, think it feels fresh. I have to add some color most of the time though… ;-) Time for some breakfast and hoping for the other girls to wake up soon, I’m up first as usual. Hugs, talk soon!

15 reaktioner på “WHITE SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.