TABLE MOUNTAIN

4_MG_1377 - Photo by Fabian Wester
1_MG_1367 - Photo by Fabian Wester
3_MG_1376 - Photo by Fabian Wester
Amazing mountain in Cape Town, Table Mountain.

Det här berget är så sjukt ballt, man ser det nästan vart man än är här. Table Mountain heter det och det ser verkligen ut som ett bord, lite sjukt haha! Idag har vi varit ute i sanddynorna och så passade jag och Fabian på att fota lite, de bilderna kommer bli galna tror jag… Ni ska få se snart, ska bara välja ut mina favoriter bland alla 1000 bilder (typ) som vi tog. Nu ska jag lägga mig vid poolen och bara andas och njuta, ikväll blir det middag här i villan med alla tjejer. Vi har det verkligen helt fantastiskt här! Puss fina ni, hörs ikväll!

//This mountain is just so cool, you can see it almost everywhere. It’s called Table Mountain and it really looks like a table, pretty sick haha! Today we’ve been to the sand dunes so me and Fabian took some pics, those pictures will be insane I think… You’ll see it soon, just have to pick my favorites of all the 1000 pics (kinda) we took. Time to lay down by the pool for a while and just breathe and enjoy it, tonight we have dinner in the villa with all the girls. We really have an amazing time here! Hugs sweeties, talk later!

17 reaktioner på “TABLE MOUNTAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.