BLUE SHADES

janni-deler-blue-shadesDSC_0689
janni-deler-blue-shadesDSC_0721
janni-deler-blue-shadesDSC_0660
janni-deler-blue-shadesDSC_0730
janni-deler-blue-shadesDSC_0742
janni-deler-blue-shadesDSC_0711

Le Specs glasses/ Dress here!/ Céline bag/ Shoes here!    -adlinks

Älskar kombinationen grått, blått och beige ihop, tycker det smälter ihop bra. :-) Älskar att gå runt barbent, vädret har verkligen varit perfekt här. Inte för varmt och inte för kallt, på kvällarna har det varit lite kyligare. Har solat hela förmiddagen så hoppas jag fått lite riktig bränna under spraytannen haha! Nu har jag faktiskt ingen resa inbokad på ett tag, tror min kropp behöver återhämta sig lite. Varit lite väl mycket senaste tiden och även om jag älskar att resa mer än någonting annat så behöver kroppen lite rutin tror jag. Träna, äta bra mat och få in någon slags vardag. Nu ska jag packa det sista, hörs en gång till innan vi lyfter. Puss!

//Love the combination of grey, blue and beige together, think it melts together good. :-) Love to walk around with bare legs, the weather here have been perfect. Not too hot or too cold, at night it’s been a bit chilly. I’ve tanned all day so hopefully I will have a real tan under my spraytan haha! I actually don’t have any trips booked in a while, think my body needs to recover a bit. It’s been a bit too much lately and even if I love to travel more than anything else I think my body needs some kind of routine. Workout, eat good food and some kind of normal days. Time to pack up the last things, talk again before our flight. Hugs!

18 reaktioner på “BLUE SHADES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.