LAUGHING

janni-deler-hanging-chair5F4A8394
janni-deler-hanging-chair5F4A8402
janni-deler-hanging-chair5F4A8424
janni-deler-hanging-chair5F4A8433
janni-deler-hanging-chair5F4A8434

We just love this chair, need one for my home!

Nu är det dags för oss att åka, har svingat sista svingen i favorit-stolen och njutit av utsikten. Den här veckan kommer bli svår att slå, vi har varit ett sånt grymt gäng som varit här. Kommer sakna alla ladies! <3 Jag och Limpan (Lisa…) har skrattat konstant. Vet inte om det finns speciellt många bilder på oss när vi är seriösa, det är som en skrattutlösare när det kommer en kamera framför oss. Men kul har vi haft, som ni kanske ser! ;-) Långflygning framför oss, skönt att flyga hela natten så man kan sova och vakna upp i Paris där vi mellanlandar. Ha en mysig söndagkväll fina ni, puss och kärlek!

//Now it’s time for us to leave, swunged the last swing in the favorite-chair and enjoyed the view. This week will be hard to beat, we’ve been the greatest team here. Will miss all the ladies! <3 Me and Limpan (Lisa…) have laughed non stop. Don’t know if there’s so many pictures of us when we’re serious, it’s like a laugh-button as soon as there’s a camera in front of us. But we have had fun, as you may see! ;-) Long flight ahead of us, nice to fly during the night so we can sleep and wake up in Paris where we have our stop over. Have a cozy sunday night babes, kisses and love!

12 reaktioner på “LAUGHING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.