RED TOUCH

janni-deler-red-touchDSC_2117
janni-deler-red-touchDSC_2070
janni-deler-red-touchDSC_2090
janni-deler-red-touchDSC_2077
janni-deler-red-touchDSC_2087
janni-deler-red-touchDSC_2083
janni-deler-red-touchDSC_2103

Prada sunnies/ Mira’s faux fur/ Baum und Pferdgarten sweater/ Saint Laurent bag/ Calzedonia tights/ Isabel Marant shoes

Blev visst fullt upp nu ikväll, har packat och fixat inför imorgon efter en sväng på kontoret. Nu känns allt under kontroll så ska bara ta en dusch och sova tidigt, taxin kommer tidigt imorgonbitti. Ska bli grymt kul att åka till New York, hoppas på lite skönt väder där. Rami var ju där nyss och då var det kallaste tiden på länge så jag håller tummarna stenhårt för lite sol. ;-) Igår var det sol här hemma så Mira hjälpte mig att fota av en avslappnad look, har varit mycket av det på senaste tiden. Lånade hennes fejkpäls i sista minuten, älskar det röda till de ljusa färgerna. Dags för en dusch, hörs imorgon hjärtan! <3

//This ended up to be a busy night, I’ve been packing for tomorrow after some meetings at the office. Now everything feels under control so I will just have a shower and then sleep early, the cab will arrive early tomorrow morning. Will be so much fun to go to New York, hoping for some good weather. Rami just came back from there and then it was the coldest time ever so I’m keeping my fingers crossed for some sun. ;-) Yesterday we had some sun here so Mira helped me shoot a relaxed look, have been a lot of those lately. Borrowed her faux fur in the last minute, love the read with the bright colours. Time for a shower, talk tomorrow babes! <3

19 reaktioner på “RED TOUCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.