ORGANIX

janni-deler-ogx-schampoDSC_1798
janni-deler-ogx-schampoDSC_1801
Tried a new schampo and conditioner with coconut, yum… Find it here!

Jag provar ju olika schampon och balsam ganska ofta, dels för att jag reser och tar det som finns på plats. Ibland känns det bra och ibland inte, haha! Ni frågar ofta vad jag använder, och jag blandar lite. Har fått prova ett märke som heter OGX, att den luktar kokos säger väl det mesta? ;-) Den är min favorit. Det är kokosmjölk i och håret känns riktigt lent och lätt efteråt. Har sett dessa i USA förut men inte i Sverige, hittade de på Apoteket Hjärtat så de säljs även i Sverige nu. Gillar att det är miljövänliga flaskor och att det funkar lika bra på färgat och ofärgat hår, kvalitet men inte för dyrt som många andra märken. Vad har ni för favoritmärke när det kommer till hårprodukter? <3

//I try different schampos and conditioners pretty often, partly since I travel and take whatever I have. Sometimes it feels good and sometimes not, haha! You often ask what I use, and I mix a little. I’ve gotten to try a brand that’s called OGX, the fact that it smells coconut says it all? ;-) That’s my favourite. It’s coconut milk in it and the hair feels really smooth and light afterwards. I’ve seen these in the US before but not in Sweden, found them on the pharmacy so it’s available in Sweden now. Like the fact that the bottles are eco-friendly and works just as good at coloured and non coloured hair, quality but not too expensive like other brands. What is your favourite when it comes to hair products? <3

22 reaktioner på “ORGANIX”

 • Terese says:

  Min favoritt både til hår og hud er Hempz. Produktene lukter sååååååååå godt (spesielt hårproduktene), og håret mitt trives veldig godt med det :) I tillegg er produktene veganske, noe som er ganske viktig for meg :)

 • Your hair and blog are beautiful! Discord you throughout the blogger awards!

  XO CHAMA FASHION
  http://www.chamafashion.com

 • Emma says:

  Hej Janni! Tack för en bra blogg. Jag undrar lite över flygningen till och från Cape town. Jag funderar på att flyga dit och hälsa på en vän, men är inte jätteförtjust i att flyga. Hur lång tid tog det för er? Hur var det att flyga så länge? Du skrev även något om att flygningen hade varit lite “läskig” eller liknande, vad syftade du på då?
  Haha lit nervös för att flyga men vill gärna åka dit!

  Har även en fråga – om man är vill åka på semester i sommar men ingen av ens kompisar har möjlighet, vad gör man? haha Vill gärna åka på sol & bad semester men inte vara helt själv i några veckor…

 • Evelinn says:

  Bra tips, det är ju verkligen något som åtminstone de flesta tjejer undrar. Jag brukar också hoppa runt och testa, använde tidigare Aussie och nu är det TRESémme som gäller. Nästa gång jag byter blir det nog prdukterna från Tony&Guy.

 • Celin says:

  i am also using the coconut shampoo and I completely agree! It smells like summer vacation and I feel like it makes my hair shinier. I didn’t know that it is organic because I got it as a gift. But know I love it even more!
  Best wishes Celin
  http://www.thecelection.org

 • maria says:

  Åh måste ju testa det där! Moroccan oil och sådant är så bra och luktar så himla gott :)

 • Mamma says:

  åh vad bra. Kokos som är min favorit…. puss puss <3

 • isabella says:

  När ska du visa träningsschemat? Vill gärna se, kram

 • Antela says:

  You have a beautiful hair =)
  Let’s check my blog I make hats and accessories of wool :)
  Kisses
  http://blamod.wordpress.com

 • Júh Britto says:

  Hello Jannid
  Loved your tip, had not heard yet about these products here in Brazil, I seem to be very bons.Adoro your instagram follow already for a long time and I think amazing his world travels and love to see you here in Brazil as well.

  Bjs and beautiful day.

 • antonia says:

  oohh cocounut sounds amaaazing..never heard of the brand before though…i will see if i can get it here in germany :) and will try it.
  but now i use redken, shampoo and conditioner and i can only say that it is really really a good product :) i would recommend it to everybody to try it, i have been using it for years now :)

 • Elsa WInge says:

  Låter underbart med kokos! Jag brukar själv använda mig av aussie-produkter men mest för att de luktar som godis haha. Det här schampot och balsamet samt hårinpackningen använde jag ett tag och jag vet inte varför jag slutade. Blev väl bara så men jag vill minnas att de var väldigt bra!
  http://www.lorealparisusa.com/en/Products/Hair/Hair-Care/Shampoo-Conditioner/EverCreme-Sulfate-Free-Moisture-System-Intense-Nourishing-Shampoo.aspx

 • Marika says:

  Hi Janni!
  I’ve been reading your blog almost from the beginning and I just love it! Your posts and pictures give always good vibes and good energy! I have one question for you (which has actually nothing to do with this post) but how do you manage in everyday life in a long distance relationship? Do you Skype or chat daily or what makes you feel better and feel that the other person is present in your life even he is far away? Here is one girl still getting used to this kind of settlement and good advices would be gold!

  • Janni says:

   We try to talk to each other as often we can. :-) I like face time, it feels like you’re hanging out somehow. But oh, sometimes it really sucks… Hugs!

 • Janine says:

  I also love to use a coconut shampoo and body wash- it just smells so amazing! <3

  http://www.joliejanine.com

 • M says:

  Hi, Janni!
  I really like your blog, I just have a little suggestion for the text. The one in English is so light that it’s uncomfortable for the eyes to read, maybe if you could make it a little bit darker, everything else is perfect! :)

 • I’ve used that argan oil one forever and I love it! <3

  http://www.thatnewyorkgirl.com

 • Nora TC says:

  Mitt favoritmärke när det gäller hårprodukter är Kérastase!:)

 • Ana Jordão says:

  My favourite shampoo and conditioner are still Kerastase and Redken… Love them, so as my hair!! Nothing compares to it…

 • Emelie says:

  Hej Janni,
  Jag har tidigare använt mig av kokosnötsprodukter men när jag var i Nya Zealand, hos en frisör, frågade hon om jag använde kokosnötsprodukter varvid jag svarade att jag hade allt i kokosnöt. Hon sa att det syntes och att de produkterna passar svart hår bäst och att de tenderar att göra blonda hår grönaktigt. Sedan dess har jag avstått från det, förutom i body lotion, där kan jag iallafall inte bli grön

Leave a Reply

Your email address will not be published.