POP COLOR

janni-deler-pop-colorDSC_5058
janni-deler-pop-colorDSC_4990
janni-deler-pop-colorDSC_5008
janni-deler-pop-colorDSC_5023
janni-deler-pop-colorDSC_5067
janni-deler-pop-colorDSC_5043
janni-deler-pop-colorDSC_5082
janni-deler-pop-colorDSC_5037

VonZipper glasses (here!)/ Gina Tricot sweater (here!)/ Lindex jeans (here!)/ Céline bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)

Vilken grym dag jag har haft, hade ju planerat att spendera hela dagen på ett tåg men så blev det alltså inte. Klara hämtade upp mig så åkte vi runt på lite äventyr, har skrattat non stop typ haha! Vi hann plåta av dagens look också, det sjuka var att Klara sa “vi gör det innan vi går in i köpcentrumet, så har vi det gjort”, snacka om tur… När vi kom ut från centrumet så hade det börjar regna och hagla, och så höll det på hela dagen fram och tillbaka. Riktigt konstigt väder! Ska kolla packningen en sista gång inför imorgon, tåget går tidigt vilket är skönt. Då kommer jag fram tidigt! Puss, ha en mysig kväll! <3

//What an amazing day I’ve had, my plan was to spend it on a train but I didn’t. Klara picked me up and we drove around on different adventures, I’ve been laughing non stop haha! We also had time to shoot today’s look, the crazy thing was that Klara said “let’s do it now before we go in to the mall, and then we’re done”, talk about luck… When we got out from the mall it was raining and hailing, and it continued on and off all day. Really weird weather! Will check my bag one last time before tomorrow, the train leaves early which is nice. Means I will arrive early! Hugs, have a cozy night! <3

22 reaktioner på “POP COLOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.