VIEW

janni-deler-high-upDSC_5365
janni-deler-high-upDSC_5358
janni-deler-high-upDSC_5372
janni-deler-high-upDSC_5367

On top of Tott hotell watching the view.

Har inget spännande att berätta för er känner jag, glider mest runt i mjukis/träningskläder och chillar. Väldigt skönt men blir lite stressad, jag som är van att göra 100 saker samtidigt känner mig lite oproduktiv men jag gissar att det är bra för mig… Svårt det där! Vi åkte iallafall upp till Tott en sväng och gymmade, körde lite ben och stretchade. Det sprack upp ett tag men det har varit väldigt fram och tillbaka hela dagen. Vill helst ha blå himmel, härlig skidåkning och fina solnedgångar varje dag. ;-) Ikväll ska vi iväg på middag med alla, sen får vi se vad vi gör. Party eller no-party! Hörs imorgon, puss!

//Really don’t have anything exciting to tell you guys, I mostly hang around in comfy/training clothes all day and chill. Really nice but I get a bit stressed, for me who’s used to do 100 things at the same time it makes me feel a bit unproductive but I guess it’s good for me… Pretty hard! Anyway, we went up to Tott and did a workout, I did a leg session and some stretching. For a while the weather got better but it’s been really up and down all day. I want a blue sky, amazing skiing and lovely sunsets every day. ;-) Tonight we’re heading out for dinner with everyone, and then we’ll see what we end up doing. Party or no-party! Talk tomorrow, hugs!

11 reaktioner på “VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.