COLOR POP

janni-deler-color-popDSC_6046
janni-deler-color-popDSC_6022
janni-deler-color-popDSC_6038
janni-deler-color-popDSC_6036
janni-deler-color-popDSC_6055
janni-deler-color-popDSC_6034
janni-deler-color-popDSC_6070
janni-deler-color-popDSC_6048

IvyRevel jacket (here!) and skirt (here!)/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)

Sol och vår = fääärg! Haha, gick faktiskt inte runt i det här idag men såhär kommer jag knalla runt i det här setet så fort det blir varmt. :-) Matchande och färg, blir inte bättre! Har haft en helt grym dag, först hängde jag med min syster, vi fotade lite, åt lunch i solen och bara njöt av vädret. Sen blev det kaffe-date, såg att det kommit matcha latte till ett fik precis vid mig så gick dit och smakade. Ska visa er sen! Nu ska jag laga mig en tidig middag och ta tag i mitt hem, borde tvätta, borde svara på mail och det finns himla mycket jag borde göra. Men jag tar tag i det imorgon, nu är det söndagsmode. TACK för er input på förra inlägget, ska läsa igenom och bocka av snarast. <3

//Sun and spring = colooors! Haha, actually didn’t walk around like this today but this is how I will use this set as soon as it’s warm enough. :-) Matching and colors, can’t be better! Had a great day, first spend time with my sis, we took some pics, had lunch in the sun and just enjoyed the weather. After that coffee-date, saw that a café close to my home had matcha latte so we went there to try. Will show you soon! Now I’m gonna make an early dinner and clean my home, should do the laundry, should answer emails and there’s a bunch of things I should do. But I’ll be on it tomorrow, now it’s sunday mode. THANKS for all the input in my earlier post, will read it all and check it off soon. <3

10 reaktioner på “COLOR POP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.