BREAKFAST IDEA

janni-deler-breakfast-ideaDSC_5916
janni-deler-breakfast-ideaDSC_5921
janni-deler-breakfast-ideaDSC_5925

Breakfast, smoothie, egg, carrot juice and coffee. <3

God morgon! Här var frullen jag lagade till mig och Klara igår, varför är det så mycket mysigare att laga god frukost när man är två? Jag gjorde smoothie (recept här!), kokade ägg och sen drack vi morotsjuice och kaffe. Gillar verkligen morotsjuice, med lite lime i blir det supergott. :-) Nu har jag precis vaknat upp till soligt väder, ska ta en promenad och sen ska jag hänga med min syster lite igen. Vill käka lunch ute i solen! Nu vill jag ha lite feedback, vad vill ni se mer av här? Outfits, träning, mat? Er önskan är min lag! ;-) Puss på er!

//Good morning! This was the breakfast I made for me and Klara yesterday, why is it so much nicer to make a good breakfast when you’re two? I did a smoothie (recipe here!), boiled eggs and then we had carrot juice and coffee. Really like carrot juice, to make it even tastier add some lime. :-) Now I just woke up to sunny weather, will go for a walk and then hang out with my sis again. Want to have lunch out in the sun! Now I want your feedback, what do you want more of here? Outfits, training, food? Your wish is my command! ;-) Hugs babes!

60 reaktioner på “BREAKFAST IDEA”

 • Stina says:

  Vill ha mer av allt haha ;) nä men jag gillar verkligen att se mer utav vardagen! Dvs en blandning av mat, jobb, träning, events, outfits osv osv – helt enkelt det som din vardag för tillfället består av. Kram :)

  • Janni says:

   Tack för feedback fina, ibland vet man inte vad ni gillar så skönt att få höra lite input. :-) Kram!

 • ISA says:

  Verkligen mysigt med frukost för två, annars slänger jag ba i mig en macka i farten typ. haha!
  din blogg är verkligen super, om man ska säga något så kanske du kan ha mer “svar på kommentarer” inlägg? du får ju så mycket frågor! :) Puss!

 • Izabella says:

  Outfits men det behöver inte bara vara “snygga” uttänkta outfits, ibland kan det vara kul att se att du är som “oss” som inte klär sig supersnyggt jämnt. :) Sen skulle det typ vara kul att höra vilka resor du planerar (du nämnde det tidigare att du planerat in det), vilka sommarplaner etc. Ha det bra, you rock ;)

  • Janni says:

   Försöker ha det så ofta jag kan, men kan tänka på det lite oftare. :-) En planering kommer snarast, kram!!

 • Ellen says:

  Träning träning träning! Du är så galet snygg, vill veta dina bästa träningsövningar ;) kram

 • Lorna says:

  Everything is super cool! Maybe sometimes more like ”behind the scenes” of your life :) Food ideas are great, training tips, outfits… You’re the best! :)

 • Linnéa :) says:

  Jag tycker att Du har en jättebra blandning redan nu, saknar inget :) <3

 • Lovisa says:

  Det skulle vara kul med “ett foto i timmen”-inlägg.

 • Iina says:

  Hej Janni!
  Just wanted to tell I think your blog is a perfect combination of everything. I like a lot the way you tell about your ‘vardagen’and share your food and outfit tips including helt perfekta bilder! My number one fave so keep it up sis! Hugs to you from finland<3

 • Tindra says:

  Hej! Jag tycker att din blogg är redan väldigt bra ( den bästa ). Du har en bra blandning av dina inlägg dvs både outfits, resa, mat, träning osv.. När man går in på din blogg så vet man inte riktigt vad det är för nytt inlägg, vilket är väldigt kul. Men något jag blir alltid lite extra glad över är när du gör videos. :) Men fortsätt som du gör Janni, you rock!

 • Maaike says:

  Hi! I like your blog a love, it’s my fav! I think it’s a good balance between everything, food, outfits, travelling, training and just some posts to say hi, like it a lot!! Always love the pictures you take! Maybe you could do a photo dairy of a day sometimes, would be fun to see what your days look like (also the ‘normal’ days), or maybe something about your everyday make up, how you do it! Saw something on snapchat and love the make-up you have on everyday, maybe it’s very simple but love how your eyes look haha! :-) Have a nice day, hugs from Holland! PS. Saw that you’ve booked some trips, first week of May I’m in the neighborhood of Marbella so it’ll be fun if you’re there to maybe see you in town haha!

  • Janni says:

   Thanks babe, makes me so happy to hear! <3 I will try to do my day in pictures tomorrow! Unfortunately I'm not going to Marbella by then, heading there the 6th of june… HUGS! <3

 • Linnea says:

  Så gott det såg ut! jag vet att du svarar på kommentarer i kommentarsfältet, men det hade varit kul om du kunde svara på frågor i inlägg också då inte alla ser dina svar. Inlägg där du visar vad du gjort under en dag med biler tagna varje timme hade också varit kul:)

 • Alice says:

  Mer outfits

 • Julia says:

  Du lever ju ett helt magiskt liv och resor till höger och vänster, så det jag skulle vilja se är mer vardagliga bilder. Vad gör du när du hänger med din syrra tex? Sitter på flygplatsen, köpt nya sängkläder, hur är det när du sitter och jobbar på kontoret…? Allt det är exotiska och lyxiga är ju nästan “vardag” i bloggen för att du reser så mycket, så det vardagliga blir nästa lyxigt att kolla om. Om du förstår vad jag menar, haha. Kram!

  • Janni says:

   Haha, förstår precis vad du menar! :D Ska försöka fota mer “behind the scenes”! :-) Kram!

 • ella says:

  tycker du har en redan ganska bra variation med vore kul med mer mat, roliga frukost/lunch ställen osv kanske lite nyttiga recept!
  tack för en grym daglig läsning :)

 • Lovely pictures!
  It looks so tasty:))
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Ebba§ says:

  Hej!

  Träning, mat och lite tips och sånt skulle vara kul att läsa om :D och vardag!

  Gud vad mysig frukost!!

 • Viktoria says:

  jag skulle jättegärna vilja se mer av träning – mer lite tips på övningar att göra för det verkar som du har ganska bra koll, själv så känns det som att jag nästan alltid kör ben… bloggen är jättebra som den är nu – älskar så klart att du delar med dig av dina resor och vardag. kram!

 • Sandra says:

  Kan du inte berätta lite om vart du växte upp och gick i skolan och hur det kommer sig att du är där du är idag. Älskar din blogg :)

 • Jessica says:

  Håller med föregående talare…lite mer interaktion med dina läsare hade vart kul = mer svar på frågor, utsatt chat-tid här på bloggen eller Facebook etc. Sen saknar jag dina gamla träningsinlägg med tips, övningar och så vidare.

  Tack för en super blogg!

  • Janni says:

   Åh jag försöker alltid svara på era frågor här i kommentarsfältet, men ska försöka lyfta vissa frågor mer. :-) Mer träning kommer, så fort jag har tid att träna med någon som kan fota samtidigt! Stor kram!

 • sara says:

  Hade tyckt det vart roligt med lite tips på kläder när man ska gå ut eller gå ut och käka och sånt!! :D

 • Tessi says:

  mer outfits och vill se alla dina väskor :D följa med ännu mer i din vardag! Tack för en bra blogg!! Så mycket inspiration :)

 • Rebecka says:

  Vart är dom fina tallrikarna från? :)

 • Alexandra V says:

  Älskar din blogg som den är! :) Jag gillar variationen mellan mode, träning och ditt vardagliga liv! Kanske mer personliga tankar ibland, typ så som Alexandra Bring har börjat göra, fast det behöver inte vara värsta “djupa” sakerna utan kanske mer hur du tänker kring vänner, framtiden och sånt och kanske karriär- och kompistips! Sen är det absolut bästa att man får kontakt med dig, du tar dig tid att svara på kommentarer/frågor och då känns det som att man är en del av din blogg och man känner sig som en viktig läsare! :) kram

 • amanda says:

  ser så gott ut :)

 • Cecilia says:

  Recept och träning. :D :) Gärna recept på saker man har hemma. ;P

 • Tilda says:

  Frågestunder är alltid roligt! Samt lite mer “såhär-kan-du-göra-det-nyttigare/nyttigt”-inlägg. Om du förstår vad jag menar haha! Typ som dina muffins, där du hade endast banan & ägg. Hur gjorde du morots-drycken tex? :)

  Kram! :)

  • Janni says:

   Smart! :-) Juices var en färdigpressad från butiken så den gjorde jag faktiskt inte, men riktigt gott i en juicemaskin med morot, äpple och lime. ;-) Kram!

 • Marta Fernandes says:

  As someone interested in exercise and nutrition I’d definitely like to see more of those here. I’d say I’m particularly interested in food because I’ve been hearing great things about the “Nordic diet” and would like to know more about it (usual ingredients, ways of cooking, etc), especially in a more natural setting like what you can show us here (like the post above, for example).

 • Nora says:

  Love your blog! You are so inspiring! I would love to see more more nutrition on your blog and hear more about what you do for workout :) maybe you’ve got some tips?

 • Julia says:

  Hälsosamma recept, träning, vardagsinlägg och outfits. Jag älskar när du blandar som du gör! <3

 • Getri Mitt says:

  Looks so delicious!

 • Alice says:

  Vilken verklig idol och förebild du är för mig! Att få se lite träningsövningar vore helt perfekt. Kanske någon fler video eller så? XOXO

 • Ella says:

  Mer outfits!! Du har verkligen sjukt bra klädstil och är en av mina första stilinspirationer

 • Eloise Olsson says:

  Ös på med outfit inlägg! älskar det för du har så otroligt grym stil! Tränings inlägg är också otroligt kul att läsa om och man får lite tips och så till sin egna träning! Även gillar jag inlägg som är spontana och typ såhär typ vad du gör i din vardag, typ hänger med kompisar yp kompis inlägg, eller när du typ när du käkar nått mellis eller middag eller frulle! Och typ såhär här är alla mina favorit plagg, alla mina skor osv! Bara kör på med allt möjligt! Bästa bloggen!

 • antonia says:

  i already love your blog and the great mix in it. if something is missing and if i could wish for what i want to see more then i would agree with those who said they want more “random” everyday pictures. you are pretty good in keeping us updated about what you did during the day and thats what makes it so fun. we follow your daily life and its awesome but it would be fun to then actually see what you are telling us..snaps of your day would be great (food, office, when you walk around the streets, or get your nails done..etc) <3 <3 :)

 • Heather says:

  Hi Janni! Personally think you’ve got a good balance going on! Read your blog daily! :) Maybe a little more on the beauty side of things (skin care, makeup etc) and more everyday outfits (although I do like the fancy ones too!!). Really appreciate the fact that you responded to my email as well with such a friendly response. Made me feel (and I’m sure your other readers) that you really care about hearing from us so keep up the good work!! (Hope this is right in Swedish)…Kram! :)

  • Janni says:

   I’m really bad at the beauty-things but I’ll try to get it in here even more. :-) Of course I do, I care a lot about you guys. Kram! ;-)

 • Sofia says:

  mer tips!
  Typ, måsten i garderoben/hudprodukter/hur du tänker när du packar resväskan.
  Lite mer “hemmaifrån” bilder helt enkelt, behöver inte alltid bara vara outfits utomhus;P

Leave a Reply

Your email address will not be published.