Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:40 | April 30, 2015

FLARED

janni-deler-flared-jeansDSC_6138 janni-deler-flared-jeansDSC_6116 janni-deler-flared-jeansDSC_6109 janni-deler-flared-jeansDSC_6100 janni-deler-flared-jeansDSC_6113 janni-deler-flared-jeansDSC_6124 janni-deler-flared-jeansDSC_6121 janni-deler-flared-jeansDSC_6134

NLY Icons jacket (here!)/ Old top/ Bali glasses/ Bik Bok jeans/ Céline bag/ Nilson shoes

Oj vilken dag, nu kom jag hem och huvudet är helt slut! Här är en look från några dagar sedan, och ja jag får inte nog av den här jackan… ;-) Väldigt skön och lite bohemisk look eller något, perfekt för en dag på stan. Kommer ihåg för några år sedan när jag sa att jag aldrig skulle ha utsvängda jeans igen, sånt ska man inte säga för ofta haha! Anyway, har haft en dag full av möten och sen var jag och provade en ny träningsform och hängde med Jon på ett möte efter det. Nu sitter vi i valet och kvalet vad vi ska göra ikväll, vet inte om jag är sugen på att stanna i soffan framför tvn eller gå ut och hitta på något. Time will tell! Vad ska ni hitta på? Valborg och allt! Puss hjärtan <3

//Wow what a day, got back home now and my head is totally done! Here’s a look from a few days ago, and yes I can’t get enough of this jacket… ;-) A cozy and a bit bohemian look or something, perfect for a day in town. Remember a few years ago when I said that I never would wear flared jeans again, that’s the things you shouldn’t say too often haha! Anyway, I’ve had a day full of meetings and after that I tried a new way of training and then joined Jon for another meeting. Now we’re trying to decide what to do tonight, don’t know if I feel like just staying at home watching tv or if we should go out and do something. Time will tell! What are you guys up to? Hugs loves <3


10 kommentarer10 kommentarer om “FLARED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här