BREAKFAST

janni-deler-mix-newyorkDSC_2172
janni-deler-mix-newyorkDSC_2174
janni-deler-mix-newyorkDSC_2179
janni-deler-mix-newyorkDSC_2177

Some tasty food pics from New York… Aah breakfast!

God morgon! Hur mår ni? :D Jag har precis fått i mig frulle och ska iväg på ett möte, har bara några möten nu på förmiddagen och sen ska jag hänga med Jon. Så mysigt att ha honom här… Här kommer lite bilder jag inte visat från en hotellfrukost i New York, den var ganska liten men hade allt jag gillade. Ibland tycker jag att det kan bli svårt när det finns för mycket att välja på, man blir så mätt. ;-) Ska köpa massa färska bär så jag kan laga något gott till oss imorgon. Nä nu måste jag springa, hörs sen! <3

//Good morning! How are you? :D I just had breakfast and heading for a meeting, only have a few meetings now during the day and then I want to spend the day with Jon. So cozy to have him here… Here’s a few pics that I forgot to show you from a hotel breakfast in New York, a pretty small one but it had everything I liked. Sometimes I think it’s hard to choose when you have too much to choose from, you get so full. ;-) Will buy lots of fresh berries so I can make something tasty for us tomorrow. Time to run, talk soon! <3

5 reaktioner på “BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.