EXCLUSIVE COLLECTION

janni-deler-ginatricot-exclusiveDSC_4834
janni-deler-ginatricot-exclusiveDSC_4852
janni-deler-ginatricot-exclusiveDSC_4862
janni-deler-ginatricot-exclusiveDSC_4849
janni-deler-DSC_4879
janni-deler-ginatricot-exclusiveDSC_4871

Jumpsuit from Gina Tricot Exclusive (campaign site here!)/ Phillip Lim bag/ Giuseppe Zanotti shoes

Halloj från USA, vi kom precis fram till San Fransisco. Snacka om lång dag, har inte sovit på 27 timmar… Ursäkta mitt trötta face på bilderna men nu vet ni kanske varför. ;-) Hade en helt galen resa över, har aldrig varit med om något liknande flyg haha! Vi kom fram iallafall och har precis ätit middag. Jag hade på mig den här jumpsuiten från Gina Tricots nya “Exclusive Collection” som släpps idag! Så mycket fina plagg… Jag fick lite förtur och kunde ta med mig den här på resan. Man känner verkligen att det är mer välarbetade material och det känns lyxigare än vanligt. Kollektionen kommer bara säljas i några få butiker i en limiterad upplaga, men finns även online vilket är tur för mig. Måste ha de vita byxorna och toppen också! Plaggen passar grymt bra nu till student, midsommar eller bara en sommarfest. Så ett tips till er som frågar om det ofta nu inför sommaren! NU ska jag äntligen lägga mig och sova, är helt slut. Puss hjärtan! <3

//Hello from the US, we just arrived to San Fransisco. Talk about a long day, haven’t slept for 27 hours… Sorry for my tired face in the pictures but I guess you know why now. ;-) Had a crazy trip over here, never been on a flight like that haha! At least we got here and just had dinner. I wore this jumpsuit from Gina Tricot’s new “Exclusive Collection” that is released today! So many nice pieces… I got some pre-luck and could bring this on my trip. You really feel the material is more well-made than usual. The collection will only be sold in a few stores in a limited edition, but also online which is good for me. Need to have the white pants and top as well! All the pieces suits great now for graduation, midsummer parties (swedish thing) or just a regular summer party. So a great tip to all of you who asks me about that often now before summer! NOW I’m finally going to bed, totally done. Hugs sweethearts! <3

18 reaktioner på “EXCLUSIVE COLLECTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.