COMFY TRAVEL

janni-deler-comfy-travelDSC00814
janni-deler-comfy-travelDSC00846
janni-deler-comfy-travelDSC00865
janni-deler-comfy-travelDSC00832
janni-deler-comfy-travelDSC00857
janni-deler-comfy-travelDSC00824
janni-deler-comfy-travelDSC00869

Borrowed hat/ RayBan glasses/ Lindex shirt/ Gina Tricot jeans/ Phillip Lim bag/ River Island travel bag/ Nilson shoes

Här kommer en resoutfit, ni brukar ju vilja se det så här kommer en skön look. :-) Såhär flyger jag alltså inte idag, haha! Ni ska få se sen vad jag har på mig, alla vi som är med och kör ska se likadana ut… Ganska kul! Har ni sett min nya resväska? Jag har alltså äntligen gett upp min leopard-resväska som jag har haft med på varje resa i 4 års tid. Känns ganska konstigt om jag ska vara ärlig men den har börjat bli riktigt sliten. Eftersom jag reser så ofta så kände jag att det var dags för något nytt och fräscht, älskar den här men saknar min leopard lite. Jon tyckte jag skulle slänga den men jag vägrar, sparar den föralltid. Nu sitter vi förhoppningsvis på flyget till Reno och efter det ska vi köra till San Fransisco. Hörs när vi är där, det här är garanterat en galen vecka. Puss på er! <3

//Here’s a travel outfit, you usually ask for that so here’s a comfy look. :-) This is not how I fly today, haha! You’ll get to see later on what I wear, all of the drivers are wearing the same thing… Pretty funny! Have you seen my new travel bag? I finally gave up my leopard bag that I’ve been using for every trip for the last 4 years. Feels pretty weird to be honest but that one started to look really used. Since I travel so often I feel that it was time for something new and fresh, love this one but I miss my leo one a bit. Jon thought I should throw it away but I wont, will save it forever. Now we’re hopefully on the plane to Reno and after that we’re driving to San Fransisco. Talk to you when we’re there, this is for sure a crazy week. Hugs babes! <3

20 reaktioner på “COMFY TRAVEL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.