OUTFIT FAVE

jannideler-outfits

Some of my latest looks, pick a favorite!

God morgon! Här är det soligt och varmt som vanligt, man känner att det börjar bli varmare och varmare för varje dag som går. I brist på outfits så kommer mina senaste looks här, så nu får ni välja en favorit! :D Fotade av gårdagens look så ska kolla igenom de bilderna snart så kommer den upp sen. Om ni vill veta vart något av plaggen är ifrån ovan så kan ni bara klicka på “outfit”-kategorin så hittar ni allt där. Nu vill jag veta, vilken gillar ni bäst? <3

//Good morning! It’s sunny and warm as usual here, it’s getting warmer and warmer for each day. Since it’s been a lack of outfits here this is my latest looks, so you have to pick a favorite! :D Shot last nights look so I just have to go through the pictures and I’ll post it later. If you want to know where any of the pieces above is from just click on the “outfit”-category and you’ll find it there. Now I want to know, which one is your favorite? <3

34 reaktioner på “OUTFIT FAVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.