Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:41 | June 26, 2015

FOOT CHAIN

janni-deler-red-blue-setDSC_8161 janni-deler-red-blue-setDSC_8172janni-deler-red-blue-setDSC_8196janni-deler-red-blue-setDSC_8208 janni-deler-red-blue-setDSC_8230 janni-deler-red-blue-setDSC_8219 janni-deler-red-blue-setDSC_8232janni-deler-red-blue-setDSC_8189 janni-deler-red-blue-setDSC_8248

Bali glasses/ Lookbookstore set (here!) and foot chain (here!)

Gårdagens slappa men otroligt sköna look kommer här. Varför älskar jag att vara barfota? Trodde ni kanske inte om en skoälskare. ;-) Körde på fotsmycke istället, tycker det är så sjukt ballt. Måste beställa ett till så jag har en till varje fot. Hittade en riktigt grym hemsida, fanns massa härliga klänningar och jumpsuits. Nu har jag kollat så mycket webshops så idag tog jag mig i kragen och mötte upp bästa Hannah för en shoppingrunda. Hittade lite smått och gott, sen tog vi en kaffe och snackade ikapp. Mysigt att ha så härliga vänner här, tiden går så snabbt bara så vi är dåliga på att ses. Nu blir det ändring på det! Haft en GRYM fredag so far, nu ska jag götta mig i soffan och chilla. Hoppas ni har en mysig kväll också, puss bästa ni! <3

//Here’s yesterday’s chill but incredibly comfy look. Why do I love to walk around barefoot? Maybe you didn’t think that of a shoe lover. ;-) Went for a foot chain instead, think it’s so cool. Need to order one more so I have one for each foot. Found this great website, had lots of nice dresses and jumpsuits. Now when I’ve been checking so many webshops I decided to meet up Hannah for a shopping spree. Found some goodies, and then we had coffee and talked about what we’ve been up to. So nice to have great friends here, time flies so we’ve been bad at hanging out. Now we’re changing that! Had a GREAT friday so far, now I’m chilling in the sofa. Hope you have a great night too, biggest hugs to you! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “FOOT CHAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här