Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:18 | June 27, 2015

BEACHIN’

janni-deler-beachdayDSC_8300 janni-deler-beachdayDSC_8303 janni-deler-beachdayDSC_8293 janni-deler-beachdayDSC_8281 janni-deler-beachdayDSC_8306 janni-deler-beachdayDSC_8294

Beach day, wearing RayBan sunnies/ Teenyb bikini/ Bershka kimono

Äntligen har jag fått min dator, herregud vad jag är ovan vid att inte ha datorn några meter bort. Gick hem till pappa idag så orkade inte släpa med mig den, sen har dagen gått i ett. Vi åkte till stranden och käkade lunch, solade lite och sen unnade jag mig en massage. Kan ha varit det skönaste på länge, var helt snurrig efter. Min kropp behövde det! :-) Det var inte lätt att ta en bild på stranden, sanden brann nästan så man kunde stå still max en sekund. Därav den sista bilden haha! Efter det åkte vi och handlade frukt sen fixade jag smoothies till alla. Nu har vi precis grillat och dricker kaffe framför en film, Jon kom förbi med min dator snäll som han är. <3 Mysdag med familjen idag igen, helt underbart. Hörs imorgon babes, puss på er!!

//Finally got my computer back, oh my I’m so not used to have my computer in another place. Walked home to my dad this morning so I didn’t have the energy to bring it, then the day just passed by. We went to the beach for lunch, some sun and then I got myself a massage. The best thing I’ve done in a long time, was completely dizzy after it. My body needed it! :-) It wasn’t easy to take a picture on the beach, the sand was almost on fire so you could stand still for maximum one second. Hence the last pic haha! After that we went for fruit shopping and I made everyone smoothies. Now we just had some barbecue and having coffee infront of a movie, Jon came by and gave me my computer. He’s too sweet. <3 Cozy day with the family today again, just amazing. Talk tomorrow babes, hugs!!


19 kommentarer20 kommentarer om “BEACHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Looks like fun!!

  Reply
 • Åh, det ser underbart ut!!

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

  Reply
 • haha love this last photo, glad you posted it, i think “real” photos are so much more fun then posing pics ;) <3 aah and you had barbecue? whose pizza did you snaped? :)

  Reply
 • I like those kind of photos too. :-) Yes, we had barbecue and my little brother wanted pizza. Super tasty too! ;-) Hugs!

  Reply
 • Loving these beach pics! I am in full beach mode all the time these days haha. Love it so much!

  http://www.skinnybelle.com/

  Reply
 • Awesome pictures!!
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Wow, what an amazing beach
  xo
  http://www.laurajaneatelier.com

  Reply
 • Måste bara fråga, du tar ju så otroligt fina bilder och är såå imponerad. De jag undrar är hur du tar bilderna i solljus? Vilka inställningar på exempelvis slutartid, bländare och ISO? På ett ungefär så att säga.. Mina bilder blir lätt så gula och överexponerade, eller alldeles för mörka så de tappar de härliga färgerna…
  Ha en fortsatt bra dag och kram på dig!!

  Reply
 • Hej fina. Jag fotar alltid på A (oftast iallafall), så stället jag in ISO och Fstopp, när det är sol så har jag väldigt låg ISO och högre F-stopp. Sen fotar jag alltid i Raw, så då kan man alltid fixa bilderna lite mer i efterhand. :-) Kram!

  Reply
 • Härliga bilder! :) HUR god ser inte glassen ut liksom?!?

  Reply
 • You look amazing! :)

  http://toujoursanja.blogspot.com/

  Reply
 • Hejsan!
  Kan inte du tipsa om saker som finns att göra i marbella/puerto banus?
  Typ vilka stränder du rekommenderar osv?:)

  Reply
 • Absolut, ska försöka få till ett inlägg snart! :-)

  Reply
 • fina du <3

  Reply
 • Men så härligt det såg ut :)

  Reply
 • Du tar sååå fina bilder! Skulle inte du kunna visa lite för och efterbilder när du har redigerat dem osv? vilket objektiv använder du just nu? :)

  Kram:)

  Reply
 • Absolut, ska försöka visa det snart! :-) Just nu använder jag mest 35mm f1,8. Kram!

  Reply
 • Kan du inte länka till din bikini och kimon?? Snälla vill så gärna ha det! Älskar din stil !!!

  Reply
 • Kolla Berhska’s hemsida, och hemsidan för bikinin så hittar du dom där! :D Kram!

  Reply