BEACHIN’

janni-deler-beachdayDSC_8300
janni-deler-beachdayDSC_8303
janni-deler-beachdayDSC_8293
janni-deler-beachdayDSC_8281
janni-deler-beachdayDSC_8306
janni-deler-beachdayDSC_8294

Beach day, wearing RayBan sunnies/ Teenyb bikini/ Bershka kimono

Äntligen har jag fått min dator, herregud vad jag är ovan vid att inte ha datorn några meter bort. Gick hem till pappa idag så orkade inte släpa med mig den, sen har dagen gått i ett. Vi åkte till stranden och käkade lunch, solade lite och sen unnade jag mig en massage. Kan ha varit det skönaste på länge, var helt snurrig efter. Min kropp behövde det! :-) Det var inte lätt att ta en bild på stranden, sanden brann nästan så man kunde stå still max en sekund. Därav den sista bilden haha! Efter det åkte vi och handlade frukt sen fixade jag smoothies till alla. Nu har vi precis grillat och dricker kaffe framför en film, Jon kom förbi med min dator snäll som han är. <3 Mysdag med familjen idag igen, helt underbart. Hörs imorgon babes, puss på er!!

//Finally got my computer back, oh my I’m so not used to have my computer in another place. Walked home to my dad this morning so I didn’t have the energy to bring it, then the day just passed by. We went to the beach for lunch, some sun and then I got myself a massage. The best thing I’ve done in a long time, was completely dizzy after it. My body needed it! :-) It wasn’t easy to take a picture on the beach, the sand was almost on fire so you could stand still for maximum one second. Hence the last pic haha! After that we went for fruit shopping and I made everyone smoothies. Now we just had some barbecue and having coffee infront of a movie, Jon came by and gave me my computer. He’s too sweet. <3 Cozy day with the family today again, just amazing. Talk tomorrow babes, hugs!!

20 reaktioner på “BEACHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.