OFF SHOULDER

janni-deler-off-shoulderDSC_0118
janni-deler-off-shoulderDSC_0048
janni-deler-off-shoulderDSC_0062
janni-deler-off-shoulderDSC_0018
janni-deler-off-shoulderDSC_0162
janni-deler-off-shoulderDSC_0046
janni-deler-off-shoulderDSC_0034

Aéryn Paris top (here!)/ MakeWay skirt/ Phillip Lim bag/ Guiseppe Zanotti shoes

Gårdagens look, körde nästan på helsvart för en gångs skull. Inte allt dock, skor och väska i lite färg. ;-) Vi åt på en mysig restaurang och ljuset såg så fint ut så fotade lite snabbt innan maten kom in. Haha, ni ska bara se hur mycket folk kollar här när man drar fram kameran och posar. Jag är ju van vid det här laget men fler folk stannar och kollar här än i Sverige! Helt fastnat för off shoulder just nu, kanske för att det är så varmt. Sjukt snyggt tycker jag att det är iallafall! Hittade ingen svart underdel däremot så fick bli en bikini, hoppades att det inte skulle synas för mycket. Nu har vi precis kommit hem efter en middag på golfbanan, imorgon funderar vi på utflykt. Vi får se! :D Hoppas ni har en underbar kväll babes, vi hörs imorgon. Kärlek! <3

//Last nights look, I almost wore all black for once. Not all of it though, shoes and bag in some color. ;-) We had dinner at a cozy little restaurant and the light looked so nice so we went and took some pictures before the food came in. Haha, you should see how people look when you bring out the camera here and pose. I’m used to it by now but a lot more people stop and watch here than in Sweden! Totally hooked on off shoulder at the moment, maybe because of the heat. Love the look of it anyhow! Didn’t find any black bra though, so it ended up with a bikini that I hoped wouldn’t show too much. We just got back after a dinner at the golf club, thinking about going for an adventure tomorrow. We’ll see! :D Hope you have a wonderful night babes, talk tomorrow. Love! <3

10 reaktioner på “OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.