SUMMER RIDE

janni-deler-golfcarDSC_0255
janni-deler-golfcarDSC_0254

The super car, this is my favorite of all Jon’s cars hahaha!

God morgon! Ni har ju redan sett den här goa bilen men den förtjänar ett inlägg till. Världens bästa/roligaste/härligaste bil! Det är den första bilen som Jon ägt som vi nästan bråkar om vem ska ska köra… ;-) Den är så jäkla härlig att åka runt i! Miljövänlig också vilket jag älskar. Riktigt kul att brumma runt i och man behöver aldrig tanka, perfekt! Önskar bara man kunde åka motorväg med den också, men förstår att det hade varit lite farligt hehe. Visst passar den mig? Nu ska vi packa iordning och åka mot Tarifa, vita stränder och härligt vatten. Ligger bara ca 1,5 timme bort med bil så vi är där över dagen, kan ju tyvärr inte åka golfbilen. Hade tagit oss en hel dag! :-( Ha en grym torsdag, min look från igår (som ni ser på bilderna) kommer upp senare. PUSS!

//Good morning! You’ve already seen this lovely car but it deserves another post. The best/funniest/greatest car! It’s the first car that Jon have had where we almost fight about who gets to drive… ;-) It’s just so freaking nice to drive around in! Eco friendly too which I love. So fun to spin the wheels on this and you never have to stop for gas, just perfect! Just wish you could go with it on the highway too, but I understand that would be pretty dangerous haha. It suits me, right? Now we’re packing up here and heading to Tarifa, white beaches and great water. It’s just around 1,5 hour drive so we’re spending the day, unfortunately we can’t go with the golf car. Would take the entire day to get there! :-( Have an awesome thursday, my look from yesterday (as you can see in the pics) will be up later. HUGS!

11 reaktioner på “SUMMER RIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.