WHITE

janni-deler-whiteDSC_3536
janni-deler-whiteDSC_3557
janni-deler-whiteDSC_3495
janni-deler-whiteDSC_3626
janni-deler-whiteDSC_3591
janni-deler-whiteDSC_3608
janni-deler-whiteDSC_3606
janni-deler-whiteDSC_3628

Nelly top (here!)/ Imso.com skirt/ River Island bracelet/ Chanel bag/ Gianmarco Lorenzi shoes

Helvit look, med lite färgdetaljer. Kul att klä upp sig lite igen, glider ju mest runt i sköna kläder här. ;-) Vi var nere i hamnen och åt libanesisk mat, kanske ska ner någon kväll och ta en drink också. Blir typ första i sommar, har inte druckit en enda drink hittills. Haft den skönaste sommaren någonsin så jag klagar inte, inte varit bakis en dag vilket gör att vi har hittat på så mycket mer saker! Nu har vi några veckor kvar här bara, vill inte(!!) åka härifrån. Men, vi ska ju till Grekland och Yacht Week så det känns ändå helt okej. Tror det kommer bli superkul, och vi får åka mer båt! :D Då lär det bli lite fest också, aldrig varit på Yacht Week men har hört att det är ganska mycket party. Det blir vad man gör det till, jag älskar att vakna pigg, fräsch och klar i skallen. Nu vet ni det också haha, puss! <3

//An all white look, with some color details. Fun to dress up a bit again, mostly walk around in comfy clothes here. ;-) We were down in the port for some lebanese food, maybe heading down there another night for a drink too. That would be the first this summer, haven’t had a single drink so far. Had the nicest summer ever so I’m not complaining, not one hungover day which means that we’ve been doing so many things! Now we have a few more weeks here, don’t (!!) want to leave this. But, we’re going to Greece and Yacht Week so it feels pretty ok anyway. Think we’re going to have an awesome week, we get to go more on boats! :D Guessing it’ll be some partying too, never been to yacht week before but I’ve heard it’s pretty much party. It is what you make it, I just love to wake up energised, fresh and with a clear head. And now you know that too haha, hugs! <3

23 reaktioner på “WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.