BOAT TRIP

janni-deler-boattripDSC_4009
janni-deler-boattripDSC_4091
janni-deler-boattripDSC_4035
janni-deler-boattripDSC_4025
janni-deler-boattripDSC_4059

Spent our day on a boat, we had a great time!

Haft världens skönaste söndag typ, herregud vad skönt att vara ute och åka båt! Nu är jag sjukt pepp på Grekland!! :D Vi kom dit imorse och sen åkte vi runt, vi åkte till Sotogrande och kollade in hamnen där, stannade och badade och på vägen till Puro såg vi delfiner! Har SÅ mycket bilder så tror det är bäst att jag delar upp det lite så ni inte får ytterligare en bildbomb här idag. ;-) Vi fick sol så det räckte, man känner inte alls hur varmt det är eller hur mycket solen tar när det blåser. Så fort vi stannade blev det supervarmt så då hoppade vi rakt ner i vattnet. Helt slut just nu, jag blir alltid dåsig av att åka båt. För mycket frisk luft eller nåt! Ni vill ju alltid ha tips härifrån och det här är bland det bästa vi gjort i sommar, Marina Marbella hyr ut båtar i olika storlekar så kolla in det om ni är sugna. :-) Ikväll blir det grillning här hemma och sen får vi se om vi har energi för en drink lite senare. Hoppas ni har en skön söndag så hörs vi imorgon, puss hjärtan! <3

//So this sunday was like on the nicest, oh my it was so nice to go out on a boat! Now I’m so stoked on Greece!! :D We arrived this morning to the port and then we went around, we saw Sotogrande and the port, stopped and jumped in the water and on our way to Puro we saw dolphins! Have SO many pictures so I guess it’s best to split them up a bit so you won’t get another photo bomb today. ;-) We got enough sun for sure, you don’t feel the heat or how strong the sun is when it’s windy. As soon as we stopped it got so hot so we just went straight in the water. So tired right now, I always get tired from boat trips. Too much fresh air or something! You always want me to give tips from here and this is one of the best things we’ve done this summer, you can rent boats in different sizes from Marina Marbella so check it out if you want. :-) Tonight we’re having barbecue at home and then maybe a drink if we have the energy. Hope you guys have a great sunday and I’ll talk to you tomorrow, hugs loves! <3

18 reaktioner på “BOAT TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.