DETAIL BLUE

janni-deler-detail-blueDSC_3830
janni-deler-detail-blueDSC_3993
janni-deler-detail-blueDSC_3917
janni-deler-detail-blueDSC_3927
janni-deler-detail-blueDSC_3947
janni-deler-detail-blueDSC_3954
janni-deler-detail-blueDSC_3869
janni-deler-detail-blueDSC_3859

RayBan glasses/ River Island vest/ Chanel bag/ Zara shoes

Blåa detaljer, skippade blåa väskan eftersom det kändes lite väl mycket. ;-) Jag får inte nog av färg, speciellt inte på sommaren. Jag har det på vintern också i och för sig men mer på sommaren. Jag älskar verkligen att ha krulligt hår, har glömt bort locktången hela sommaren men kom på det när jag kollade lite gamla bilder. Går så snabbt att göra och ger en lite annan feeling än vanligt. Är ganska dålig på att fixa håret annars, sätter mest upp det i en hästsvans eller låter det hänga. Ska bli bättre på att fixa det oftare! Jag och André är precis hemkomna från ett träningspass, vi körde mest tyngdlyftning idag och avslutade med rodd. Finns inget jag hatar så mycket som rodd, tråkigt och föör jobbigt. Nu är det dags för en dusch innan middag ikväll hemma hos Edita (Foodjunkie), jag är säker på att det kommer bli en pangmiddag. Puss! <3

//Blue details, didn’t take the blue bag since it was a bit too much. ;-) I can’t get enough of colors, especially not during the summer. I use it in the winter time as well but more during summer. I really love to have curly hair, I totally forgot the curling iron all summer but I remembered it when I looked at some old pictures. It’s quick and gives another feeling that usual. I’m pretty bad at fixing my hair otherwise, I mostly wear it in a pony tail or just let it hang. Will be better at fixing it more often! Me and André just got back from a workout, we did mostly weight lifting today and finished with some rowing. There’s not many things I hate as much as rowing, boring and tooo tough. Now I’m getting in the shower before a dinner tonight at Edita’s (foodjunkie) place, I’m sure it’ll be a really tasty dinner. Hugs! <3

7 reaktioner på “DETAIL BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.