WATERMELON

janni-deler-watermelon-spoonDSC_3788
janni-deler-watermelon-spoonDSC_3806
janni-deler-watermelon-spoonDSC_3809

Watermelon for breakfast, snack, pre-dinner and everything…

God morgon! Den började för några timmar sedan för mig, Jon ska till Berlin idag och han skulle flyga tidigt imorse. Snäll flickvän som jag är så körde jag honom till flygplatsen, så vi gick upp 05.00 idag… Körde halvsovandes hem (superfarligt, I know), dunkade musik för att hålla mig vaken och bytte fil ofta för att ha något att göra haha! Knappt en bil på vägen så det var skönt. :-) Kom hem och käkade frukost och tänkte sätta mig och redigera bilder, men somnade efter en bild och vaknade nyss. Var så otroligt trött! Nu har jag käkat frulle numero dos, mycket vattenmelon som går åt här kan jag lova. Planen för dagen är lite oklar, vi har inte bestämt något men jag tror sol, bad och träning är det vi ska göra. Ha en grym måndag babes, vi hörs snart <3

//Good morning! It started a few hours ago for me, Jon are going to Berlin today so he’s flight was early this morning. As the nice girlfriend I am I drove him to the airport, so we woke up at 05.00 today… Drove half asleep on the way back (super dangerous, I know), loud music to keep awake and changed lanes often to have something to do haha! Almost not a single car on the road so that was nice. :-) Got back home and had breakfast and planned to edit pictures, but I fell asleep after one and just woke up again. Was soo tired! Now I just had breakfast numero dos, I can promise you that there’s a lot of watermelon that’s eaten in this house. The plan for the day is a bit unclear, we haven’t decided anything yet but I guess sun, swim and training is up. Have a great monday babes, talk soon <3

13 reaktioner på “WATERMELON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.