ALL PINK

janni-deler-pink-suit-bymalinasDSC_2320-Redigera-2
janni-deler-pink-suit-bymalinasDSC_2363-Redigera
janni-deler-pink-suit-bymalinasDSC_2319-Redigera
janni-deler-pink-suit-bymalinasDSC_2380-Redigera
janni-deler-pink-suit-bymalinasDSC_2352-Redigera
janni-deler-pink-suit-bymalinasDSC_2359-Redigera
janni-deler-pink-suit-bymalinasDSC_2382-Redigera

RayBan glasses/ By Malinas suit (not available yet)/ Chanel bag/ Nelly shoes

Min knallrosa look från Fashion Week, By Malinas hade sin visning och jag fick låna en av kostymerna som var med på visningen. Älskar ju färg och den här är verkligen färgglad! ;-) Många stannade mig på stan och sa att dom blev så glada av mina kläder, så då blev jag glad. Nu är vi påväg till Boston, jag sover förhoppningsvis skönt i flygplansstolen. När vi kommer fram ska vi till hotellet, kolla runt hur det ser ut där vi bor och senare middag bokad. Kommer bli lite krångligt med tidsskillnaden men ska försöka fixa så inläggen kommer upp Europa-time! Hörs när vi är på plats i Bostoon, puss!

//My super pink look from Fashion Week, By Malinas had their show so I got to borrow one of the suits they were showing. I love colors as you know and this one is really colorful! ;-) I got stopped a few times when I walked in town and people told me they got happy when they saw me in these clothes, that made me happy. Now we’re on our way to Boston, I’m hopefully sleeping really comfy in my seat in the airplane. When we arrive we’re going to the hotel, then look around how it is where we live and then we have a dinner booked. Will be a bit tricky with the time difference but I’ll try to get the posts up here Euro-time! Talk when we arrive in Bostoon, hugs!

12 reaktioner på “ALL PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.