FLIGHT MODE

janni-deler-flight-modeDSC_2554
janni-deler-flight-modeDSC_2562
Ready for Boston and Spartan Race!

God morgon! Nu är vi på arlanda och ska flyga mot Boston, en snabb mellanlandning på Island och sen bär det av! :-) Superpeppade är vi, jag och Limpan. <3 Nu ska vi försöka hinna köpa någon frulle (superhungrig som vanligt) innan flyget går, allt tog lite längre tid här än vanligt så har lite brådis. Ville ändå hinna in och säga hej till er! Nu måste vi springa, har fixat ett inlägg till er under dagen. :-) Puss!

//Good morning! Now we’re at arlanda airport and will soon fly to Boston, a quick stop in Iceland and then we’re off! :-) Super excited, me and Limpan. <3 We have to get some breakfast (super hungry as usual) before our flight, everything took a bit longer than usual so we’re in a hurry. Wanted to say hi to you guys before we leave anyway! Time to run, made you a post that will be up during the day. :-) Hugs!

15 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.