BRICK WALLS

janni-deler-brick-wallsDSC_2853-Redigera
janni-deler-brick-wallsDSC_2898-Redigera
janni-deler-brick-wallsDSC_2954-Redigera

MissHolly.com dress/ Savas Milano bag/ Nelly shoes

Det är väldigt mycket tegelhus här i Boston, så var tvungen att fota av en look framför en av väggarna. :-) Älskar den här klänningen men måste erkänna att den var lite för varm, även på kvällen. Idag har det varit riktigt kvavt ute, trodde faktiskt inte att det skulle vara så varmt som det är. Skönt är det bara man klär sig rätt! Har knallat runt på stan halva dagen och käkat lunch, nu ligger vi på hotellrummet och samlar kraft. Ska snart plåta av det sista och ikväll blir det roomservice och VMA på tv! Ska bli kul att visa er alla bilder vi plåtat för Reebok, ser riktigt fint ut. :-) Puss på er hjärtan! <3

_________________________

There’s a lot of brick houses here in Boston, so I had to shoot a look infront of one of the walls. :-) Love this dress but I have to admit that it was a bit too hot, even at night. Today’s been very hot out, actually didn’t think there would be this warm here. It’s nice as long as you dress for it! Been walking around town today and had lunch, now we’re back in the hotel room and trying to get some energy. Will soon shoot the last things and tonight we’re having room service and VMA on tv! Will be nice to show you the pictures we’ve taken here for Reebok, it looks really good from what I’ve seen. :-) Hugs loves! <3

8 reaktioner på “BRICK WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.