SPARTAN RACE

janni-deler-spartan-race5F4A9642
janni-deler-spartan-race5F4A9673
janni-deler-spartan-race5F4A9707
janni-deler-spartan-race5F4A9730
janni-deler-spartan-race5F4A9713
janni-deler-spartan-race5F4A9756
janni-deler-spartan-race5F4A9786
janni-deler-spartan-race5F4A9796
janni-deler-spartan-race5F4A9807
janni-deler-5F4A9822
janni-deler-spartan-race5F4A9885
janni-deler-spartan-race5F4A9843

We made it!!! The Spartan race!

Hej på er, och förlåt för min fråvaro! Har känts helt tomt att inte kunna komma in här och säga hej. När vi flyttade över bloggen kunde jag inte komma in, så har fått ta en liten paus. Jag höll mig sysselsatt under tiden kan man ju lugnt säga iallafall… ;-) Vi gjorde det ovan, herregud vilken grej. Det var nästan 9km fyllt av hinder och löpning, vet inte ens vart jag ska börja. Vi gjorde allt från att bada i gyttja (japp, doppa huvudet och hela grejen) till att klättra över höga väggar och bära stockar. Vi avslutade med att hoppa över elden och in i mål för att ta emot medaljer. Det var så otroligt kul och häftig känsla att klara det, kändes som jag kunde göra precis vad som helst när vi var klara! Mycket skratt, skrik och svett under tiden och jag skulle göra om allt igen utan tvekan. Ganska sliten i kroppen just nu men idag står plåtning och sightseeing på schemat. :-) Hoppas ni har en fin helg så hörs vi snart, nu står kaffe högst upp på listan. Puss! <3

__________________________________

Hey guys, and sorry for my absence! Felt so weird to not be able to get in here and say hi to you guys. When we moved the blog I couldn’t log in, so I had to take a little break. I did my best to make the time go, that’s the least you can say… ;-) We did everything you can see above, oh my what a cool thing to do. It was almost 9km filled with obstacles and running, I don’t know where to start. We did stuff like swimming in mud (yes, we had to get our head under and the whole thing), climbing over big walls and carry timber. We finished with a jump over fire to get over the finish line and get a medal. It was so much fun and a really cool feeling to finish it, felt like I could do anything when we were done! Lots of laughter, yelling and sweat during the race and I would do it all over again without even thinking. Pretty sore in my body today but we’re having photoshoot and sightseeing on the schedule. :-) Hope you guys have a great weekend and I’ll talk to you soon, now coffee is number 1 priority. Hugs! <3

15 reaktioner på “SPARTAN RACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.