ICED COFFEE

janni-deler-iced-coffeeDSC_3180-Redigera
janni-deler-iced-coffeeDSC_3310-Redigera
janni-deler-iced-coffeeDSC_3260-Redigera
janni-deler-iced-coffeeDSC_3251-Redigera
janni-deler-iced-coffeeDSC_3233-Redigera
janni-deler-iced-coffeeDSC_3224-Redigera
janni-deler-iced-coffeeDSC_3278-Redigera-2
janni-deler-iced-coffeeDSC_3110-Redigera

RayBan glasses/ Nelly.com set/ Public Desire shoes

Min look från igår, kläderna blev ju tyvärr väldigt skrynkliga vilket jag insåg när vi var ute på stan. :-/ Men men, skönt var det iallafall! Ibland kan man inte göra så mycket när man i princip lever i en resväska, haha! Nu är vi påväg hemåt, har varit en intensiv men grym resa hit. Vill absolut åka tillbaka till Boston och se lite mer, vi har ju varit så trötta när vi haft fritid så vi har inte orkat göra allt vi ville. Stort tack för alla tips, ni är bäst! <3 Nu ska det faktiskt bli ganska skönt att komma hem, är inte hemma så jättelänge men några dagar iallafall. Ska äntligen få träffa min syster och min systerdotter, längtar ihjäl mig! :D Hörs i Sverige nästa gång, puss och kram!

_________________________________

My look from yesterday, the clothes got pretty wrinkly which I realised when we were in town. :-/ Well well, it was comfy anyway! Sometimes you can’t really do much when you’re mostly living in a suit case, haha! Now we’re on our way back home, has been an intense but great trip here. I really want to come back to Boston and see some more, we’ve been so tired when we had our free time so we haven’t really had energy for much. A huge thanks for all the tips, you guys are the best! <3 Now it’ll actually be pretty nice to come back home, I’m not going to stay there for so long but at least for a few days. Will finally get to meet my sister and niece, can’t wait! :D Talk to you in Sweden next time, kisses and hugs!

17 reaktioner på “ICED COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.