Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:06 | August 31, 2015

ICED COFFEE

janni-deler-iced-coffeeDSC_3180-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3310-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3260-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3251-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3233-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3224-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3278-Redigera-2 janni-deler-iced-coffeeDSC_3110-Redigera

RayBan glasses/ Nelly.com set/ Public Desire shoes

Min look från igår, kläderna blev ju tyvärr väldigt skrynkliga vilket jag insåg när vi var ute på stan. :-/ Men men, skönt var det iallafall! Ibland kan man inte göra så mycket när man i princip lever i en resväska, haha! Nu är vi påväg hemåt, har varit en intensiv men grym resa hit. Vill absolut åka tillbaka till Boston och se lite mer, vi har ju varit så trötta när vi haft fritid så vi har inte orkat göra allt vi ville. Stort tack för alla tips, ni är bäst! <3 Nu ska det faktiskt bli ganska skönt att komma hem, är inte hemma så jättelänge men några dagar iallafall. Ska äntligen få träffa min syster och min systerdotter, längtar ihjäl mig! :D Hörs i Sverige nästa gång, puss och kram!

_________________________________

My look from yesterday, the clothes got pretty wrinkly which I realised when we were in town. :-/ Well well, it was comfy anyway! Sometimes you can’t really do much when you’re mostly living in a suit case, haha! Now we’re on our way back home, has been an intense but great trip here. I really want to come back to Boston and see some more, we’ve been so tired when we had our free time so we haven’t really had energy for much. A huge thanks for all the tips, you guys are the best! <3 Now it’ll actually be pretty nice to come back home, I’m not going to stay there for so long but at least for a few days. Will finally get to meet my sister and niece, can’t wait! :D Talk to you in Sweden next time, kisses and hugs!


17 kommentarer17 kommentarer om “ICED COFFEE”

  Really pretty romper! Philadelphia should be on your list of U.S. cities to visit as well! Somewhat similar vibes to Boston :)

  Reply

  Så bra resa ni verkar haft! Detta set är ju så snyggt. Superlätt att bara dra på sig. Man behöver ju inte tänka på att matcha speciellt mycket :)

  Reply

  Ah I got so excited when I saw the pics from the bridge sunrise shoot on Instagram! That was part of my walk to school everyday & it always had magical light, so fun to see it in your pics :D

  Have fun meeting the new baby!!

  Reply

  Fullkomligt älskar din nya header, vet du varför? För det är just denna bilden jag har av dig ♥ ♥ ♥
  ♥ L e e n d e ♥
  ♥ V a c k e r ♥
  ♥ Cool ♥

  Älskar din blogg!
  Kram Malin

  Reply

  Åh sötnos! :-) Härligt att höra! :D Kram!

  Reply

  Åhh älskar när du har ditt hår stylat såhär! Skulle du kunna visa och berätta hur du gör? Så snyggt!! Kram!

  Reply

  Kammar det bara bakåt och har i massa hårspray! :-) Kram!

  Reply

  Tips! Om du alltid har en plattång med dig i resväskan så kan du använda den som strykjärn! Se till bara att kanske ha en handduk eller något emellan tyget och plattången om tyget är väldigt fint! :)
  Kram

  Reply

  Smart! Brukar dock aldrig åka med plattång, utan en locktång isåfall… :-( Får prova om det funkar med den, haha! Kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här