I’M OUT

janni-deler-DSC_9282-Redigera-2

Thanks Boston, it’s been great!

God morgon från Sverige! Nu är jag ganska så trött, har sovit kanske 20 minuter totalt. Var riktigt trött när vi kom till Boston flygplats, vi käkade lite och sen gick vi på planet. Där blev jag pigg helt plötsligt… Plöjde två filmer och lite serier och sedan var vi på Islands flygplats för ett snabbt stopp. Vidare till Stockholm men resan var för kort för att sova ordentligt (plus att det var iskallt på flyget) så slumrade till några gånger bara. Har inte sovit sedan jag kom hem så nu ska jag bädda ner mig och ställa klockan om några timmar. Gissar att jag kommer känna av lite jet lag och trötthet från resan! Hörs när jag har lite mer energi, just nu vet jag knappt vad jag skriver. :-) Puss!

_____________________________

Good morning from Sweden! Now I’m pretty tired, slept maybe 20 minutes in total. Was so tired when we arrived to Boston airport, we had some food and then went on the plane. Then and there I got energy all of a sudden… Watched two movies and some series and then we arrived to Iceland airport for a quick stop. Off to Stockholm but the flight was so short so I couldn’t really sleep well (plus the fact that the plane was freezing) so I just fell asleep a few quick times. Haven’t slept since I got back home so now I’m going to bed and will set my alarm in a few hours. Guess I’ll feel the jet lag and be tired from the trip! Talk to you when I have some more energy, now I don’t really know what I’m writing. :-) Hugs!

4 reaktioner på “I’M OUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.