Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:15 | September 19, 2015

DENIM

janni-deler-denimDSC_5855 janni-deler-denimDSC_5931 janni-deler-denimDSC_5889janni-deler-denimDSC_5859 janni-deler-denimDSC_5843 janni-deler-denimDSC_5898

RayBan glasses/ Gina Tricot shirt/ Chanel bag/ Public Desire shoes

En skön sista look från New York, hade egentligen velat ha den här tröjan som klänning men den var lite kort. Fick bli en kjol under! :-) Vet inte när mitt denim-beroende växte fram men just nu vill jag ha det på mig hela tiden känns det som. Vi har nyligen vaknat upp här i LA, ska dra och käka frukost snart. Blir lite knasigt med tidsskillnader här men försöker göra mitt bästa, haha! Ska försöka packa om mina väskor lite och lämna en del här i LA, vi åker ju till Hawaii i 10 dagar och sen tillbaka hit i en vecka. Längtar tills vi är på Hawaii nu, ska bli skönt att vara på samma ställe lite mer än en vecka. Träffa Jon ska jag äntligen(!!) får göra också, saknar hon massor nu! Ha en skön kväll hjärtan, puss <3

//A last comfy look from New York, I wanted to wear this top as a dress but it was a bit too short. Had to wear a skirt under it! :-) Don’t know when my denim-obsession started but now I feel like I want to wear it all the time. We recently woke up here in LA, will go for some breakfast soon. It gets a little weird with the time difference here but I’m trying my best, haha! Will repack my bags a bit today and leave stuff here in LA, we’re going to Hawaii for 10 days and then back here for another week. Can’t wait to arrive in Hawaii now, will be nice to be in one place for more than a week. Finally(!!) get to see Jon again, miss him so much right now! Have a great night loves, hugs <3


14 kommentarer14 kommentarer om “DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här