TOMMY HILFIGER

janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5007
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_4996
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5001
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5019
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5061
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5069
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5086 copy
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5077
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5091
janni-deler-tommyhilfiger-nyfwDSC_5099

The best show I went to, the Tommy Hilfiger show!

Lite bilder från den bästa visningen jag gick på i New York, Tommy Hilfiger. Fick gå backstage och kolla också, vilket var superkul. Så snygga modeller… Gigi Hadid var där och gick visningen, den kvinnan är ju bara för snygg! Kändes nästan som ett tropiskt ställe, palmer och vatten i mitten av catwalken. Det var massa snygga plagg jag gärna hade haft med mig till Hawaii men jag får vänta lite. ;-) I slutet av showen kom alla modeller gåendes i vattnet, älskar såna avslut! Man vad glad när man gick därifrån. Nu är det inget mer fashion week för mig utan mer beach-week, ska bli så underbart! Snart dags att dra till flygplatsen och jag är sjukt peppad på att åka nu. Dels för att äntligen få komma dit och se stället och dels för att jag får pussa på Jon igen. Hörs när vi är där, PUSS! <3

//Some pics from the best show I went to in New York, the Tommy Hilfiger show. Got to go backstage and look too, which was super fun. The models were gorgeous… Gigi Hadid was there and walked the show, that woman is just too good looking! Almost felt like we arrived to a tropical place, palm trees and water in the middle of the catwalk. There was a lot of good pieces they showed that I would’ve loved to bring to Hawaii but I have to wait a bit longer. ;-) In the end of the show all the models walked out in the water, love those kinds of endings! You felt happy walking out of there. Now there’s no more fashion week for me but beach-week, can’t wait! Soon time to head to the airport and I’m so excited to go now. Partly because I’ll finally get to see that place and partly because I get to cuddle with Jon again. Talk when we’re there, HUGS! <3

15 reaktioner på “TOMMY HILFIGER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.