Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | November 28, 2015

CACTUS PLACE

janni-deler-aninebingdressL1006176 janni-deler-aninebingdressL1006210 janni-deler-aninebingdressL1006194 janni-deler-aninebingdressL1006173 janni-deler-aninebingdressL1006222 janni-deler-aninebingdressL1006192 janni-deler-aninebingdressL1006187

RayBan glasses/ Anine Bing dress (on sale here!)/ Céline bag/ Nelly shoes

En favoritlook från Monaco, jag älskar ju gulliga klänningar och när jag såg den här så blev jag lite kär. Såg nu att den var på sale också! ;-) Har kollat vädret i San Fransisco och det ser ut som det kommer vara ganska kallt, runt 8-10 grader så det blir lite mer påklädda looks den här resan. Över till något helt annat, jag har blivit lite besatt av kaktusar… Palmer är fortfarande favoriten men kaktusar börjar sakta men säkert närma sig. Lite lättare att ha hemma också, så det blir nog några mini-kaktusar som dekoration. ;-) Hoppas ni har en härlig lördag, puss och kram!

//A favourite look from Monaco, I love cute dresses and when I saw this one I fell in love. Just noticed it’s on sale too! ;-) Checked the weather in San Fransisco and it looks like it will be pretty cold, around 8-10 degrees so I will wear some more clothes during this trip. Over to something completely different, I’ve gotten a bit obsessed with cactuses… Palm trees are still my favourites but cactuses starting to catch up. A bit easier to have them at home too, so I think there will be some mini-cactuses as decoration. ;-) Hope you guys have a great saturday, kisses and hugs!


10 kommentarer10 kommentarer om “CACTUS PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här