EN ROUTE – SAN FRAN

janni-deler-san-franciscoDSC_4924
janni-deler-san-franciscoDSC_4933

Time to go back to this place, can’t wait to stay for a few more days!

God morgon på er! Härlig lördag jag har framför mig, den kommer vara lååång hehe! Nu är vi på flygplatsen och ska snart gå på planet till Köpenhamn, efter det hoppar jag och Jon på flyget till San Fran. Jag har blivit inbjuden dit av Levis, vi ska göra massa roliga saker där borta och det ska bli superkul! Kommer fota som en galning så ni får hänga med under resan. :-) Jon skulle inte med från början men han bokade lite spontant samma flyg så ingen är gladare än jag. Gött att få sällskap på en 11 timmars flight, blir ju lite roligare då. ;-) Har fixat ett inlägg åt er under dagen så det inte står helt tomt här, ni får ha en härlig lördag så hörs vi sen. Puss och kraaam! <3

//Good morning guys! I have a great saturday ahead of me, it will be looong hehe! Now we’re at the airport and will soon board the plane to Copenhagen, after that me and Jon head over to San Fran. I’ve been invited there by Levis, we’re going to do lots of fun things so it will be super fun! Will shoot so many pictures so you get to come along during the trip. :-) Jon wasn’t supposed to go from the beginning but he booked the same flight a bit spontaneous and no one is happier than I am. Nice to have some company during an 11 hour flight, makes it a bit more fun. ;-) I’ve timed a post for you guys during the day so it won’t be totally empty here, have a great saturday and I’ll talk to you later. Kisses and huuugs! <3

7 reaktioner på “EN ROUTE – SAN FRAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.