ORANGE IS THE NEW BLACK

janni-deler-orange-black-jumpsuit-nlytrendbyjannidelerDSC_2288
janni-deler-orange-black-jumpsuit-nlytrendbyjannidelerDSC_2297
janni-deler-orange-black-jumpsuit-nlytrendbyjannidelerDSC_2355
janni-deler-orange-black-jumpsuit-nlytrendbyjannidelerDSC_2340
janni-deler-orange-black-jumpsuit-nlytrendbyjannidelerDSC_2315
janni-deler-orange-black-jumpsuit-nlytrendbyjannidelerDSC_2334
janni-deler-orange-black-jumpsuit-nlytrendbyjannidelerDSC_2363

Nly Trend by Janni Delér jumpsuit (here!)/ Chanel bag/ Gianmarco Lorenzi shoes

Nu har vi vaknat upp här i San Fran! Solen skiner vilket är supernice. :-) Vaknade såklart runt 04.15 så jag har hunnit vara på gymmet och käkat frulle redan, det gillas med jetlag när man kommer till USA haha! Idag ska vi iväg på en match, det är 49ers mot Cardinals och det ska bli så sjukt kul!! Aldrig varit på någon sån match så jag förväntar mig massa skrik och mycket folk idag. ;-) Här kommer en sista look från Monaco, den här jumpsuiten är en favorit. Älskar detaljerna i ryggen på den, den ser ganska simpel ut framifrån men när man vänder sig så bara “wow”! Det gillas. ;-) Funkar minst lika bra till sneakers, ska visa det också snart. Dags för match, hörs snart! <3

//Now we’re awake here in San Fran! The sun is shining which is super nice. :-) Of course I woke up around 04.15 so I’ve already been to the gym and had breakfast, that’s what I like with jetlag when you go to the US haha! Today we’re going to a game, it’s 49ers vs. Cardinals and it will be so crazy fun to see!! Never been to one of those games so I look forward to a lot of noise and lots of people today. ;-) Here’s my last look from Monaco, this jumpsuit is a favourite. Love the details in the back, it looks pretty simple from the front but when you turn around it’s just “wow”! I like that. ;-) Works just as good with sneakers, will show that too soon. Time for the game, talk soon! <3

8 reaktioner på “ORANGE IS THE NEW BLACK”

 • Anndrea says:

  love the jumpsuit!

 • Lovisa says:

  Så fina bilder och så snygga skor!!

 • Elena says:

  Really love the jumpsuit! The back is amazing! <3
  Hope you'll have a nice day in San Fran and enjoy the Footballgame :)
  Puss Elena
  _________________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Sasha says:

  You look amazing!
  xx
  SASHA

 • Frida says:

  Hej!

  Vad kul att ni är i SF, det är en så fantastisk stad :) Jag har bott här de senaste 7 månaderna och älskar den mer och mer för varje dag! Förstår att du har fullt schema, men jag vill skicka några tips på mina favoritsaker att göra i staden om ni får några minuter över :)

  Vi bor i en stadsdel som heter mission, det är ett kul område som verkligen är i förändring, det ploppar upp nya kafferosterier mellan taqueriorna varannan dag, mina favoritställen i området är:
  Four Barrel (375 Valencia)- Fräscht kafferosteri där man kan följa hela processen samtidigt som man fikar.
  Stable (2128 Folsom)- mysigt café med bra innergård för att sitta och småjobba/mysa.
  Dandelion Chocolate (740 Valencia)- Chokladcafé där de tillverkar helt fantastisk choklad och man får provsmaka Choklad från olika länder, väldigt kul. Kanske stället jag rekommenderar varmast. Ligger dessutom bredvid ett till favoritcafe där man kan köpa matmuffins med ett helt löskokt ägg i… (Craftsman & Wolves)
  Mission cliffs(2295 Harrison st.) & Southern Pacific Brewing Co (620 treat Ave) En perfekt kväll! I klätterhallen kan man ta en introklass på några minuter om du inte klättrat förrut, annars är det bara att visa så man kan säkra och sedan klättra på- Väldigt bra och utmanande väggar :) Några meter bort ligger bryggeriet där de gör egen god öl och säljer grymma burgare och sallader i en fet lagerlokal :)

  I resten av staden rekommenderar jag takbaren på marriott marquis (snyga art-decofönster med fet utsikt) och parken Patricia’s Green- där har de en trevlig biergarten och glass som är to die for (de gör den när man beställer sin glass genom att hälla flytande kväve i grädde), långt norrut på Fillmore finns det mycket mysiga butiker och cafeér och över GG kan man till vänster få bra utsikt över stan med bron i förgrunden och till höger komma till mysiga sausalito (åker man längre kommer man till Muir woods- en häftig upplevelse i sig)

  Haha, det blev superlångt, men vill så gärna att ni ska få se lite av hur bra stad det är :) Hör av dig om ni vill ha live-guidning eller fika-/klätterkompisar (+1 (650) 656 3971 eller [email protected]), och hoppas ni får jätteroliga dagar här :)

  • janni says:

   TACK för alla dina tips! Sparar dom till nästa gång ;-) Nu hann vi inte med annat än vi planerat, men hoppas på att åka dit snart. Gillade stället massor! Kram <3

 • Så himla snyggt att matcha orange med blå :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.