WHAT IT MEANS

janni-deler-ckDSC_2612
janni-deler-shareyoursexy-calvinklein-zalandoDSC_2485-Redigera
janni-deler-shareyoursexy-calvinklein-zalandoDSC_2496
janni-deler-shareyoursexy-calvinklein-zalandoDSC_2490

Wearing Calvin Klein underwear – top (here!) bottom (here!) / Brandy Melville jeans

Vad är sexigt? Calvin Klein och Zalando frågade mig om jag ville vara med i deras nya kampanj som handlar om att man ska berätta vad “sexigt” betyder för en. Jag tror många förknippar sexigt (även jag i början) med utmanande bilder, små underkläder och naket. Efter lite funderingar så har jag kommit fram till att det inte alls är vad jag tycker är sexigt egentligen. För mig är ett självsäkert leende allt, när någon är självsäker och trygg i sig själv så märks det i alla olika situationer. Det gillar jag och det är det sexigaste som finns enligt mig, man behöver inte ha små underkläder utan ett par slitna jeans och en lite sportigare topp med ett självsäkert leende tycker jag är sexigare. Sexigt betyder väldigt mycket och jag tror att alla tycker olika om just det ordet. Vissa kan tycka en bil, byggnad eller ett par skor är sexiga. Jag tyckte det blev kul när jag tänkte på det på det sättet, jag tror säkert att Jon tycker en riktigt speciell bil är det… Haha, vem vet! ;-) Kul kampanj iallafall och vill ni se vad andra tycker eller dela eran åsikt kan ni göra det på Instagram med #ShareYourSexy. Jag skulle tycka det var kul att höra vad ni tänker också! :-) Puss på er, hörs imorgon <3

//What is sexy? Calvin Klein and Zalando asked me if I wanted to join their new campaign that’s about telling what “sexy” means to you. I think most people associate sexy (even I did in the beginning) with gutsy pictures, tiny underwear and nudity. After some thinking I realised that’s not what I actually think is sexy. For me a confident smile is everything, when someone is confident and secure in itself you notice it in all different situations. That I like and it’s the sexiest there is in my opinion, you don’t need to wear tiny underwear instead ripped jeans and a sporty top with a confident smile is sexier according to me. Sexy means a lot and I think everyone has a different opinion about that specific word. Some might think a car, building or shoes are sexy. I think it’s a bit funny when you think about it in that way, I’m pretty sure Jon thinks a really special car is just that… Haha, who knows? ;-) Fun campaign anyway and if you want to see what other people think or want to share your own opinion you can do it on Instagram with #ShareYourSexy. It would be fun to hear what you guys think too! :-) Hugs babes, talk tomorrow <3

4 reaktioner på “WHAT IT MEANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.