RAINFOREST

janni-deler-jungle-red-laceDSC_3795
janni-deler-jungle-look-dress-byronDSC_3701
janni-deler-jungle-red-laceDSC_3780
janni-deler-jungle-look-dress-byronDSC_3736 copy
janni-deler-jungle-look-dress-byronDSC_3696
janni-deler-jungle-look-dress-byronDSC_3754
janni-deler-jungle-look-dress-byronDSC_3762

Na-kd dress/ Public Desire shoes/ Dsquared bag

Klänning och klackar i regnskogen, gillar kontrasterna! Kändes dock väldigt fel med klackar här så jag bytte om till sandaler efter ett tag, kändes mer rätt. ;-) Älskar ryggen på den här klänningen, skulle funka fint till någon jul-tillställning. Jag brukar alltid vilja ha på mig något rött på jul, känns som ett måste haha! Är ni likadana? Nu vaknade vi precis, sista timmarna kvar här… Vill nästan gråta lite, kommer kännas tufft att åka mot flygplatsen. Gillar det här stället massor! Vi har en lång resa framför oss, den här gången tar det bara 24h hem däremot så det är ju lite bättre än 30h. Jag vet att jag kommer vilja åka tillbaka hit snart, ska flörta med Jon så vi kan åka hit i typ en månad och bara se och utforska mera. :-) Hoppas ni har en underbar kväll så hörs vi innan vi flyger, puss! <3

//A dress and heels in the rainforest, like the contrasts! Felt really wrong to wear heels though so I changed to sandals after a while, felt more right. ;-) Love the back of this dress, would work great to some christmas happening. I usually always wear something red for christmas, feels like a must haha! Are you the same? Now we just woke up, our last hours here… Almost want to cry a little, will be sad to go to the airport. Like this place a lot! We have a long trip ahead of us, this time it only takes 24h so it’s better than 30h. I want to go back here soon, will flirt with Jon so we can go here for a month and just see and explore more. :-) Hope you guys have a great night and I’ll talk to you before we fly, hugs! <3

12 reaktioner på “RAINFOREST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.