WATEGO’S BEACH

janni-deler-wategos-beachDSC_4023
janni-deler-wategos-beachDSC_4062
janni-deler-wategos-beachDSC_4167
janni-deler-wategos-beachDSC_4196 copy
janni-deler-wategos-beachDSC_4115
janni-deler-wategos-beachDSC_4173
janni-deler-wategos-beachDSC_4182

One of the nicest beaches, Wategos beach! We all got a sunburn…

God morgon! Snart ska vi gå på första flyget mot Dubai, och sedan vidare till Stockholm… När ni ser bilderna ovan förstår ni nog varför jag vill stanna! Vi åkte till Watego’s beach för en sista soldag, glad att vi fick se det stället innan vi åkte hem. Vilket paradis! Jag visste att det skulle vara fint i Byron Bay men jag trodde nog inte att man skulle hitta såna här ställen. Jag är en riktigt rastlös solare, innan har vi varit på ställen där man kan gå in i skuggan så jag har gjort det varje dag. När vi var där däremot så fanns det inte riktigt så vi låg i solen några timmar… Yes, alla var rätt röda när vi var klara haha! Solen är så sjukt stark här, på vägen tillbaka till hotellet stannade vi och alla köpte en varsin flaska aloe vera. Fail, haha! Det la sig till imorse iallafall så det är skönt. Rastlös som jag är tvingade jag med mig Erica för en promenad, så vi gick upp till toppen och kollade utsikten. Magi! Nu ska jag packa ihop och boarda, har fixat lite inlägg till er under dagen. Puss <3

//Good morning! Soon we’re boarding the flight to Dubai, and then on to Stockholm… When you see these pictures I guess you understand why I want to stay! We went to Watego’s beach for our last tan day, happy I got to see that place before we left. What a paradise! I knew Byron Bay would be beautiful but I didn’t think we could find places like this. I’m such a restless tanner, before we’ve been to places where you can go in to the shade so I’ve done that every day. At this place though it wasn’t any shade place so we all stayed in the sun for a few hours… Yes, we were all pretty red afterwards haha! The sun is so strong here, on the way back to the hotel we stopped and everyone bought aloe vera. Fail, haha! It cooled down until this morning though so that was nice. Restless as I am I forced Erica to join me for a walk, we walked up to the top to see the view. Magical! Now I have to get ready and board, made some posts for you guys during the day. Hugs <3

18 reaktioner på “WATEGO’S BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.