SHADE

WW-38
WW-34
WW-41
WW-55 copy
WW-53

RayBan glasses/ Ragdoll LA sweater (here!) and shorts (here!)/ Jennie-Ellen shoes    Photos: Micha Wissen

Lite mer strandbilder när jag ändå håller på, vid en palm (såklart…). Världens skönaste mjukis-set som jag hittade hos mina favoriter i LA – Ragdoll LA. Svenskar som startat det och det är verkligen det skönaste gänget som jobbar där. <3 Nu saknar jag att fota outfits, men jag har levt i sköna kläder, träningskläder eller bikini. :-) Nu är garderoberna fixade, alla mina kläder är äntligen upphängda (hade klänningar/kavajer i kartonger innan) och det känns näst intill klart här hemma! Bara lite tavlor och hyllor som ska upp men det kan vi ta senare. Trivs som fisken i vattnet!! Ikväll vill jag fira med en god middag på balkongen, en av våra vänner som bor i samma hus kom tillbaka hit idag så ska se om hon vill joina oss. Mysfredag! Hoppas ni har en fantastisk dag, massa kärlek <3

//Some more beach pics while we’re at it, by a palm tree (of course…). The comfiest set that I found in LA at my favorite – Ragdoll LA. There’s swedes that started it and they’re the coolest team working there. <3 Now I miss shooting outfits, but I’ve been living in comfy clothes, workout clothes or bikini. :-) The wardrobes are done now, all my stuff is finally hanging (had my dresses/blazers in boxes before) and it feels close to finished here! Just some paintings and shelves that we have to put up but we can do that later. Feels so good to have a home that I love!! Tonight I want to celebrate with a nice dinner on the balcony, one of our friends who lives in the same building got back here today so I’m gonna see if she wants to join us. Chill friday! Hope you guys have an amazing day, lots of love <3

14 reaktioner på “SHADE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.