Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:59 | April 12, 2016

CAMO

janni-deler-camoL1050653 janni-deler-camoL1050623 janni-deler-camoL1050668 janni-deler-camoL1050644 copyjanni-deler-camoL1050638 janni-deler-camoL1050672

RayBan glasses/ JN Llovet jacket (here!)/ Choies dress (old)/ Phillip Lim bag/ Jim Rickey shoes (here!)

Här kommer dagens look, camo och rosa! Gillar kombon, och mina nya favoritsneakers. Dom får hänga med till Paris imorgon. :-) Packade precis klart, hade svårt att packa den här gången eftersom jag mentalt är inne på sommarväder… Tror jag fick med det mesta, det brukar alltid gå att lösa bara man har pass, pengar och mobilen med sig haha! Har varit så otroligt skönt att vara här ett tag, landa lite för en gångs skull. Nu har vi ju äntligen fått iordning hemmet och jag har inga kläder i kartonger längre, så nästa gång jag kommer hit är det bara packa upp väskan och njuta. Nu däremot ser jag fram emot Paris i några dagar, hoppas på lite bättre väder den här gången! ;-) Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi innan flyget imorgon, puss och god natt <3

//Here’s today’s look, camo and pink! Like the combo, and my new favorite sneakers. Bringing them to Paris tomorrow. :-) I’m just done packing, had a hard time doing it now since I’m mentally in summer weather… Think I got most of it, you can always sort things out as long as you have passport, money and your phone haha! It’s been so nice to be here for a while, land a little for once. Now we finally have our home organized and I don’t have lots of clothes in boxes anymore, so next time I’m coming here I just have to unpack my bag and enjoy. Now on the other hand I look forward to Paris for a few days, hopefully there’s better weather this time! ;-) Hope you guys have a great night and I’ll talk to you before the flight tomorrow, kisses and good night <3


23 kommentarer25 kommentarer om “CAMO”

  love the sneakers….. what r u gonna do in Paris? Have fuun! :))) kiss

  Reply

  Thanks babe <3 I'm here for the opening of Matsuhisa, and now I'm gonna meet up with lots of friends for a girls-weekend :-) Xx

  Reply

  Hej! Har läst din blogg ett tag nu och länge följt dig på instagram. Jag undrar vilka ursprung du och Jon har! För du skriver på svenska på bloggen, men på engelska på instagram. Och namnen Janni och Jon tycker jag låter mer norska/danska? Hur hör allting ihop? Älskar din blogg förresten, massa kramar!

  Reply

  Hej söta! Haha, ja båda vi är helsvenska, många verkar tro att vi pratar engelska med varandra men det är bara för videos (för att alla ska förstå). :-) Mitt namn är lite annorlunda, men det är ju jag också så det passar bra. ;-) Kram!

  Reply

  I love this ! I’m usually not a fan of camo but I actually love it with the pink so much ! It makes it less hunter and more girly haha <3 That bag is everything ! Love it !

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  Reply

  Du har alltid så fina bilder! Vem är det som tar dem? Och vad har du för kamera? Kram

  Reply

  tack fina! Jag tar de som inte är på mig, och den jag är med (oftast Jon) fotar resten. :-) Jag har Nikon D750, och Jon har en Leica. Kram!

  Reply

  Hej Janni! :) Din blogg och dina bilder är heeeeelt fantastiska måste ja börja med att säga, Jag vet att du har skrivit några inlägg och vilka kameror du använder, men tänkte höra med dig vilken du använder dig utav mest? (T.ex dessa bilderna, vilken kamera du använder dig av då?) Ha en fantastisk vistele i Paris! :*

  Reply

  Tack fina du! <3 Jag använder alltid min Nikon D750 :-) Vissa bilder här är ju fotade med Jons kamera, han har en Leica! Kram och tack!! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här