CAMO

janni-deler-camoL1050653
janni-deler-camoL1050623
janni-deler-camoL1050668
janni-deler-camoL1050672

RayBan glasses/ JN Llovet jacket (here!)/ Choies dress (old)/ Phillip Lim bag/ Jim Rickey shoes (here!)

Här kommer dagens look, camo och rosa! Gillar kombon, och mina nya favoritsneakers. Dom får hänga med till Paris imorgon. :-) Packade precis klart, hade svårt att packa den här gången eftersom jag mentalt är inne på sommarväder… Tror jag fick med det mesta, det brukar alltid gå att lösa bara man har pass, pengar och mobilen med sig haha! Har varit så otroligt skönt att vara här ett tag, landa lite för en gångs skull. Nu har vi ju äntligen fått iordning hemmet och jag har inga kläder i kartonger längre, så nästa gång jag kommer hit är det bara packa upp väskan och njuta. Nu däremot ser jag fram emot Paris i några dagar, hoppas på lite bättre väder den här gången! ;-) Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi innan flyget imorgon, puss och god natt <3

//Here’s today’s look, camo and pink! Like the combo, and my new favorite sneakers. Bringing them to Paris tomorrow. :-) I’m just done packing, had a hard time doing it now since I’m mentally in summer weather… Think I got most of it, you can always sort things out as long as you have passport, money and your phone haha! It’s been so nice to be here for a while, land a little for once. Now we finally have our home organized and I don’t have lots of clothes in boxes anymore, so next time I’m coming here I just have to unpack my bag and enjoy. Now on the other hand I look forward to Paris for a few days, hopefully there’s better weather this time! ;-) Hope you guys have a great night and I’ll talk to you before the flight tomorrow, kisses and good night <3

25 reaktioner på “CAMO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.