CAFÈ DE PARIS

janni-deler-cafe-de-paris-monacoL1050608
janni-deler-cafe-de-paris-monacoL1050594
janni-deler-cafe-de-paris-monacoL1050602
janni-deler-cafe-de-paris-monacoL1050589
janni-deler-cafe-de-paris-monacoL1050603
janni-deler-cafe-de-paris-monacoL1050599

Afternoon coffee at Café de Paris <3

Idag har det verkligen varit full sommar, igen. Aah kommer suga att åka härifrån imorgon, vill bara stanna kvar. :-) Det är ju såklart väldigt positivt, kommer längta hem mycket mer nu än innan haha! Vi gick till “stan” för lite ärenden idag, och sen satte vi oss på ett av Monacos mest kända ställen gissar jag – Café de Paris. Passande nog ska jag till Paris imorgon… Vi drack kaffe och åt lite, så kul att sitta där och spana på folk bara. Väldigt roligt att spana in folk här (låter läskig), Jon kollar in bilar och jag folk. ;-) Nu är vi tillbaka hemma och vi båda måste ta tag i packningen, vi har skjutit på det lite. Jag flyger imorgonbitti och Jon flyger några timmar efter mig, perfekt timing den här gången. Nä nu är det dags att ta tag i det och packa väskan, hörs sen! Puss <3

//Today there’s full summer, again. Aah it will suck to leave this place tomorrow, just want to stay. :-) Of course it’s good, will long back home a lot more now than before haha! We went to “town” for some errands today, and then we sat down in one of Monaco’s most known places I guess – Café de Paris. Thought it suited since I’m going to Paris tomorrow… We had coffee and some food, so fun to sit there and do people watching. It’s actually really fun to check out people here (sounds creepy), Jon checks out cars and I people. ;-) Now we’re back home and both of us have to start packing, we’ve been pushing it a bit. My flight is tomorrow morning and Jon flies a few hours later, perfect timing this time. Have to start packing my bags now, talk later! Hugs <3

22 reaktioner på “CAFÈ DE PARIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.