WHITE&NUDE

janni-deler-white-nudeL1050717janni
janni-deler-white-nudeL1050725janni
janni-deler-white-nudeL1050723janni

Necklace from a market/ Gina Tricot blazer/ Target t-shirt/ Nly by Lisa shorts (here!) -adlink/ Chanel bag/ Public Desire shoes

Precis tillbaka från en ansiktsbehandling, känns ju halvtråkigt att sminka utanpå det fräscha nu… Ikväll är det ju dags för lite fest så jag får göra det iallafall! ;-) Känner mig otroligt avslappnad, somnade nog en stund under behandlingen haha! Här är iallafall en sista look från Monaco, fotade knappt några looks där så får ta igen det här i Paris. Älskar att kombinera vitt och beige, i vanliga fall hade jag haft en färgglad väska men jag kände för att vara lite mer “neutral” för en gångs skull. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll och drinken börjar om en timme, såå jag borde kolla igenom packningen nu. Spat gjorde mig lite för seg helt enkelt. ;-) Puss hjärtan, ha en underbar kväll <3

//Just got back from a facial, feels pretty sad to put on make up over the fresh face now… Tonight it’s time for some party so I guess I have to do it anyway! ;-) Feel so relaxed, think I fell asleep for a while during my treatment haha! Here’s a last look from Monaco anyway, almost didn’t shoot any outfits there so I have to make up for that here in Paris. Love to combine white and beige, usually I would’ve had a colorful bag but I felt like being a bit more “neutral” for once. Haven’t decided what to wear tonight and the drink starts in an hour, soo I should probably go through my bag now. The spa made me a bit too slow. ;-) Hugs babes, have a wonderful night <3

16 reaktioner på “WHITE&NUDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.