PARIS

janni-deler-parisDSC_2686
janni-deler-parisDSC_2678
janni-deler-parisDSC_2671 copy
janni-deler-parisDSC_2667

Paris by night and my dreamy bathroom here <3

God morgon! Aah jag sov som en stock inatt, vaknade dock sjukt tidigt så har kollat nyhetsmorgon i badet och käkat magisk hotellfrulle. My gosh, så mätt nu! Tänkte dra till gymmet och köra ett pass innan dagen drar igång på riktigt men måste nog vila lite så jag inte får håll, haha! Jag bor på Le Royal Monceau, och det är så otroligt fint och mysigt. Har blivit inbjuden hit för att gå på invigningen av den nya restaurangen “Matsuhisa” som är ikväll. Vi fick ju smaka deras menyn igår till lunch och jag är redan peppad på middagen ikväll… ;-) Kommer känna mig bortskämd hela dagen idag, vi tänkte gå på stan en sväng och i eftermiddag blir det spa innan kvällen. Vi bor precis vid Triumfbågen så igårkväll innan middagen gick vi och kollade solnedgången där – magiskt! Vill dessutom göra om badrummet i Monaco igen, se inspirationen ovan. Typiskt att Jon inte gillar marmor lika mycket som jag gör. ;-) Puss babes, hörs senare <3

//Good morning! Aah slept like a baby tonight, woke up really early though so I watched the morning news in the bathtub and had a magical hotel breakfast. My gosh, I’m so full now! Was planning to hit the gym for a session before the day starts for real but I think I have to rest a little so my stomach can process the food, haha! I stay at Le Royal Monceau, and it’s so beautiful and cozy. I’ve been invited here to attend the grand opening of their new restaurant “Matsuhisa” that is tonight. We got to try their menu yesterday for lunch and I’m already excited for our dinner tonight… ;-) Will feel so spoiled all day, we were planning to walk around town for a while and this afternoon we have a spa treatment before the night. We live right by L’arc du Triomphe so last night before dinner we went there to watch the sunset – magical! Now I also want to redo the bathroom in Monaco again, see the inspiration above. Sucks that Jon doesn’t like marble as much as I do. ;-) Hugs babes, talk later <3

22 reaktioner på “PARIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.