PINK

Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -5
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -10
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -8
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -11

Chimi Eyewear glasses/ Faitfull The Brand set/ Phillip Lim bag/ Sandals from Spain

Det här setet har ni sett förut, men var tvungen att fota det vid den här rosa väggen… Älskar rosa väggar, blir ju så glad av det! :-) Vi har precis käkat sista middagen med gänget, det har varit några underbara dagar här borta. Har njutit så mycket av livet och skrattat otroligt mycket! Älskar att träffa nya människor man klickar med, finns inget bättre. Vi har hela dagen kvar imorgon, vi ska upp riktigt tidigt för att åka ut med en båt och bada med delfiner. Det är tydligen större chans att se dom tidigt på morgonen så vi ska fånga dagen på riktigt och åka båt, sola och mysa innan vi åker hemåt. Hade gäärna stannat några dagar till men samtidigt ska det bli skönt att komma tillbaka hem till Monaco och få lite rutiner igen. :-) Hoppas ni haft en fin måndag. Puss och god natt <3

//You’ve seen this set before, but I had to shoot it again by this pink wall… Love pink walls, they just make you happy! :-) We just had our last dinner with the crew, we’ve had some amazing days over here. I’ve enjoyed it so much and laughed a lot! Love to meet new people that you just have fun with straight away, there’s nothing better. We have the entire day tomorrow, we’re waking up super early to go out with a boat to swim with dolphins. Apparently there’s a bigger chance to see them early in the morning so we’re waking up early to go out with the boat, tan and chill before we’re going home. Would’ve looved to stay for a few more days but at the same time it’s nice to come back home to Monaco and get back to some routines again. :-) Hope you guys had a great monday. Kisses and good night <3

15 reaktioner på “PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.