EVERYWHERE

janni-deler-everywhereDSC_4069
janni-deler-everywhereDSC_4151
janni-deler-everywhereDSC_4230
janni-deler-everywhereDSC_4171

Shirt from H&M/ Peony Swimwear bikini

God morgon! Eller god dag kanske, morgonen springer iväg här borta. Vet inte varför, haha! Jag antar att dom flesta av er vet om min kärlek för palmer, det är faktiskt det enda jag varit nära att tatuera in för typ ett år sedan. Vill ha en liten någonstans men har inte riktigt bestämt mig, har ju inga tatueringar så kanske dags för en liten. :-) Anyway, det är palmer precis överallt här. Till och med skjortan jag hade på mig, haha! Vi gick upp tidigt imorse och åt en stor frukost, efter det har vi badat och solat massor. Var tvungen att gå in för en liten paus nu, känns som jag kommer bränna mig även fast jag smörjer in mig hela tiden. Det är ju så skönt att ligga i solen… Imorgon blir det delfin-utflykt iallafall, innan vi åker mot flygplatsen. Hörs sen babes, puss! <3

//Good morning! Or maybe good day, the morning flies away over here. Don’t know why, haha! I guess most of you know my love for palm trees, it’s actually the one thing that I’ve been thinking about tattooing like a year ago so maybe it’s time for a small one. :-) Anyway, there’s palm trees everywhere here. Even on the shirt I was wearing, haha! We woke up early this morning and had a huge breakfast, after that we’ve just been tanning and been in the water. Had to go inside for a break now, feels like I’ll burn even if I put sunscreen on all the time. It’s just so nice to be in the sun… Tomorrow we have a dolphin-trip planned, before we go to the airport. Talk later babes, hugs! <3

20 reaktioner på “EVERYWHERE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.