JUMPSUITING

janni-deler-jumpsuitDSC_5928
janni-deler-jumpsuitDSC_5922
janni-deler-jumpsuitDSC_5914
janni-deler-jumpsuitDSC_5973
janni-deler-jumpsuitDSC_5920
janni-deler-jumpsuitDSC_5940

Glasses from LA/ Frankies Bikinis jumpsuit/ Anklet from Mauritius

Hej babes! Vi åkte och hängde på Plage Mala hela dagen, så vackert där borta. Hittade det här lilla huset precis vid stranden så var tvungen att ta lite bilder, även om ni säkert redan sett den här jumpsuiten förut. Den perfekta beach-jumpsuiten! :-) Vi solade, vissa badade och bara hängde – väldigt skönt efter några timmars jobb imorse. Efter beachen gick jag och Allegra en promenad och nu är jag tillbaka hemma igen, ska ta en dusch och fixa mig inför ikväll. Vi är ett ganska stort gäng som ska ut och käka middag på Nobu, första middagen ute på evigheter så ikväll blir det klackar och hela köret tänkte jag. ;-) Puss och kram <3

//Hey babes! We went to Plage Mala and hung out all day, so beautiful over there. Found this cute little house right by the beach so I just had to take some pictures, even if you’ve probably seen this jumpsuit before. The perfect beach-jumpsuit! :-) We tanned, some people went in the water and just hung out – very nice after a few hours of work this morning. After the beach me and Allegra went for a walk and now I’m back home again, will have a shower and get ready for tonight. We’re a pretty big group of friends that are going out for dinner at Nobu, first dinner out in in a long time tonight so I’m gonna wear heels and everything. ;-) Kisses and hugs <3

18 reaktioner på “JUMPSUITING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.