WHITE/PINK/NUDE

janni-deler-nude-pink-white

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!   -adlinks

God morgon hjärtan! I brist på outfits så kommer här lite favoriter online just nu. Helt hooked på vitt (helst lite spets), nude och rosa. Har fått så otroligt mycket frågor om mina vita byxor från Zara som jag köpte för evigheter sedan (en outfit med dessa HÄR!) och hittade liknande nu. Funderar på att beställa dessa så jag har en back up. ;-) Idag står jobb på schemat, har även bokat in en promenad-date med Allegra. Vi ska åka till Plage Mala och gå runt där, har varit där en gång för längesen och har för mig att det var magiskt fint och en grym promenad. Hoppas ni har en fin måndag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning loves! Because of the lack of outfits here I collected some of my favorites online right now. Totally hooked on white (preferably in lace), nude and pink. I’ve gotten so many questions about my white pants from Zara that I bought a long time ago (and outfit with them here!) and now I found similar ones. Thinking about ordering these too so I have a back up. ;-) Today I have work on the schedule, also booked a walk-date with Allegra. We’re heading to Plage Mala to walk there, been there once ages ago and I remember it to be super beautiful and a great walk. Hope you guys have a great monday and I’ll talk to you later, HUGS <3

6 reaktioner på “WHITE/PINK/NUDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.