Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:43 | June 1, 2016

LACE

janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040082-Redigera janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040090-Redigera janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040131 janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040095-Redigera janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040135 janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040114-Redigera

Storets dress/ Phillip Lim bag/ Nelly shoes (old)

God morgon babes! Kändes lite konstigt att vakna upp i Stockholm, bor hemma hos min pappa nu i några dagar och sen får jag se. :-) Något som gjorde mig glad är att vädret ser härligt ut, Stockholm är ju så vackert när det är fint väder! Här är en look från Monaco som jag glömt posta, jag måste lugna mig med vitt och lace haha. Tycker det är så fint när man är brun och det ger mig en somrig känsla! Idag ska jag på lite möten och ikväll ska jag hänga med Alexandra, vi ska på spa och catcha up lite. Välbehövligt! Hoppas ni har en fin morgon så hörs vi sen, puss <3

//Good morning babes! Felt a bit weird to wake up in Stockholm, I live at my dads place now for a few days and then I’ll see. :-) Something that made me happy is that the weather looks great, Stockholm is so beautiful when the weather is good! Here’s a look from Monaco that I forgot to post, I have to calm down with white and lace haha. Think it looks so good when you’re tanned and it gives me a summery feeling! Today I have some meetings and tonight I’m hanging out with Alexandra, we’re going to a spa to catch up a little. Very needed! Hope you have a great morning and I’ll talk to you later, hugs <3


17 kommentarer17 kommentarer om “LACE”

  Hej Janni! Jag ska åka till Antibes om två veckor och skulle vilja har tips på caféer, restauranger, butiker, stränder, och utflyktsmål i området Cannes-Nice-Monaco. Vilka är dina favoritställen?

  Reply

  Hej fina! Vad kul!! :D Jag har ju mest koll på Monaco, Larvotto stranden brukar vi hänga på, äta på Bouchon eller nobu. :-) Åk till Eze, så himla vackert! Chevre d’or är magiskt vackert där uppe. :-) I monaco hittar du alla lyxbutiker mitt i smeten, chanel, gucci, valentino osv. :-) Kram!

  Reply

  Vilken superfin klänning!! Vet du vart man kan hitta en liknande? :)

  Reply

  Tack fina <3 Kolla typ Nelly, River Island, Asos? :-) Kram!

  Reply

  Elsker blondekjoler, så fint om sommeren! du er nydelig <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här