LACE

janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040082-Redigera
janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040090-Redigera
janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040131
janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040095-Redigera
janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040135
janni-deler-white-lace-dress-storetsJ1040114-Redigera

Storets dress/ Phillip Lim bag/ Nelly shoes (old)

God morgon babes! Kändes lite konstigt att vakna upp i Stockholm, bor hemma hos min pappa nu i några dagar och sen får jag se. :-) Något som gjorde mig glad är att vädret ser härligt ut, Stockholm är ju så vackert när det är fint väder! Här är en look från Monaco som jag glömt posta, jag måste lugna mig med vitt och lace haha. Tycker det är så fint när man är brun och det ger mig en somrig känsla! Idag ska jag på lite möten och ikväll ska jag hänga med Alexandra, vi ska på spa och catcha up lite. Välbehövligt! Hoppas ni har en fin morgon så hörs vi sen, puss <3

//Good morning babes! Felt a bit weird to wake up in Stockholm, I live at my dads place now for a few days and then I’ll see. :-) Something that made me happy is that the weather looks great, Stockholm is so beautiful when the weather is good! Here’s a look from Monaco that I forgot to post, I have to calm down with white and lace haha. Think it looks so good when you’re tanned and it gives me a summery feeling! Today I have some meetings and tonight I’m hanging out with Alexandra, we’re going to a spa to catch up a little. Very needed! Hope you have a great morning and I’ll talk to you later, hugs <3

17 reaktioner på “LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.