MONACO WALK

janni-deler-monaco-walkJ1060180
janni-deler-monaco-walkJ1060175

Taking a last Monaco walk to say good bye for now… <3

Fullt ös medvetslös idag, varför sparar man alltid allt man har att göra till sista sekund? Haha! Har packat för typ en månad, lite Sverige-tid och Marbella- tid och kanske något där emellan. Inte lätt kan jag säga er! ;-) Vi hann till stranden en timme iallafall och sen gick vi en sista promenad till andra sidan av Monaco för att hämta lite papper och fixa lite saker innan resan. Stannade upp och kollade över hamnen som är så mycket lugnare nu, det är så vackert här. Nu ska jag stänga ihop väskan, byta och och sen är det dags för flygplatsen. Hörs senare, puss och kram <3

//Full gas today, why do you always save everything you have to do until the last second? Haha! I’ve packed for like a month, some Sweden-time and Marbella-time and maybe something in between. Not easy, I’ll tell you that! ;-) We had time to go to the beach for an hour at least and then we went for a last walk to the other side of Monaco to get some paper and do some things before the trip. Stopped and looked over the port that’s so much calmer now, it’s just so beautiful here. Time to close my bag, change clothes and then it’s time to go to the airport. Talk later, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “MONACO WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.